Zirve için önemli bir adım
Bu sene 672’ncisi düzenlenen Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde altın kemerin sahibi olan Enes Doğan, Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nde zirve için önemli bir adım attı.

Bu sene 672’ncisi düzenlenen Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde altın kemerin sahibi olan Enes Doğan, Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nde zirve için önemli bir adım attı.
Elmalı’da yaşadığı zaferle birlikte
10 puanı hanesine yazdıran Antalyalı pehlivan, 49 puana ulaşarak 2’nci basamağa
yükselmeyi başardı. Sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan Ali Gürbüz’ün 56 puanla
zirvede yer aldığı ligde Enes Doğan aldığı zaferle büyük bir başarıya imza
attı. 3’üncü basamağın sahibi ise organizasyona 3’üncü turda veda eden Yusuf Can
Zeybek oldu.
GURUR VERİCİ BAŞARI
Final karşılaşmasında takım arkadaşı Orhan Okulu’yu
devirerek altın kemeri kazanan Enes Doğan, “Memleketimde birinci olmak gurur
verici. Bana destek veren herkesten Allah razı olsun. Bu başarı, hepimizin.
Başarılarımın devamının gelmesi için elimden geleni yapacağım” sözlerine yer
verdi.
Antalyaspor, kulübün kurucu başkanı Atilla Vehbi Konuk’u vefatının 16.yılında yayımladığı bir mesajla andı.
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden Taekwondo sporcuları ile buluştu.
Kepez Antalya Spor Lisesi öğrencisi Yelizevatta Demirci, 22-25 Mart tarihleri arasında Niğde’de düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda 55 kg kategorisinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.
Süper Lig’in 29. haftasında Alanyaspor’u 2-1 yenen Antalyaspor’da teknik direktör Emre Belözoğlu, “Çok ince hesaplar yapmamız, rahat olmamamız gereken haftalar. 43-44 puanlar bizi rahatlatacaktır. Kendimizi rahatlatacak pozisyona getirmek için 7-8 puan daha almamız gerekiyor” dedi.
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, Antalyaspor’a karşı iyi mücadele ettiklerini ancak talihsiz bir golle sahadan puansız ayrıldıklarını söyledi.
Süper Lig’in 29.haftası Antalya derbisine sahne oldu. Antalyaspor, Alanyaspor’u Samudio ve Gaich’in birer golüyle 2-1 mağlup etti.
Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor, sahasında Alanyaspor’u konuk edecek. Akrepler, zorlu mücadele öncesinde hazırlıklarını tamamladı.
Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor ile Alanyaspor, yarın karşı karşıya gelecek.
Kümede kalma yolunda yarın Alanyaspor ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak Antalyaspor’da sakat futbolcular için seferberlik başlatıldı.
Sezon başında transfer edilen Kenan Piric’ten beklediği performansı alamayan Antalyaspor’da gündeme yeniden eski kalecisi Helton Leite geliyor. Brezilyalı kalecinin İspanya’da mutlu olmadığı ve Antalyaspor’a geri dönmek istediği öne sürüldü.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz