Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final heyecanı yarın başlayacak
Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final aşaması, yarın oynanacak Konyaspor-İskenderunspor maçıyla başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final aşaması, yarın oynanacak Konyaspor-İskenderunspor maçıyla başlayacak.
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı, yarın, 2
Nisan Çarşamba ve 3 Nisan Perşembe günü oynanacak müsabakalarla yaşanacak.
Çeyrek final aşamasının ilk maçında yarın Konyaspor, İskenderunspor'u konuk
edecek. Çarşamba günü Trabzonspor, sahasında Bodrum FK ile karşılaşacak.
Fenerbahçe de derbi maçta Galatasaray'ı ağırlayacak. Türkiye Kupası'nda çeyrek
final aşaması, perşembe günü yapılacak Beşiktaş-Göztepe maçıyla tamamlanacak.
Tek maç eleme usulüne göre oynanacak mücadeleler sonunda rakibini mağlup eden
takımlar adını yarı finale yazdıracak.
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final karşılaşmalarının
programı şu şekilde:
Yarın
20.30 Konyaspor - İskenderunspor
2 Nisan Çarşamba
17.45 Trabzonspor - Bodrum FK
20.45 Fenerbahçe - Galatasaray
3 Nisan Perşembe
20.30 Beşiktaş – Göztepe
İHA
Antalyaspor’da Ramazan Bayramı’nın ikinci günü bayramlaşma gerçekleşti.
Antalyaspor, kulübün kurucu başkanı Atilla Vehbi Konuk’u vefatının 16.yılında yayımladığı bir mesajla andı.
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden Taekwondo sporcuları ile buluştu.
Kepez Antalya Spor Lisesi öğrencisi Yelizevatta Demirci, 22-25 Mart tarihleri arasında Niğde’de düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda 55 kg kategorisinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.
Süper Lig’in 29. haftasında Alanyaspor’u 2-1 yenen Antalyaspor’da teknik direktör Emre Belözoğlu, “Çok ince hesaplar yapmamız, rahat olmamamız gereken haftalar. 43-44 puanlar bizi rahatlatacaktır. Kendimizi rahatlatacak pozisyona getirmek için 7-8 puan daha almamız gerekiyor” dedi.
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, Antalyaspor’a karşı iyi mücadele ettiklerini ancak talihsiz bir golle sahadan puansız ayrıldıklarını söyledi.
Süper Lig’in 29.haftası Antalya derbisine sahne oldu. Antalyaspor, Alanyaspor’u Samudio ve Gaich’in birer golüyle 2-1 mağlup etti.
Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor, sahasında Alanyaspor’u konuk edecek. Akrepler, zorlu mücadele öncesinde hazırlıklarını tamamladı.
Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor ile Alanyaspor, yarın karşı karşıya gelecek.
Kümede kalma yolunda yarın Alanyaspor ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak Antalyaspor’da sakat futbolcular için seferberlik başlatıldı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz