1207 Antalyaspor’da son şans
Geçtiğimiz sezon veda ettiği Türkiye Kadınlar Futbol Süper Lig’e geri dönebilmek için mücadele veren 1207 Antalyaspor’un önünde tek şansı kaldı.

Geçtiğimiz sezon veda ettiği Türkiye Kadınlar Futbol Süper Lig’e geri dönebilmek için mücadele veren 1207 Antalyaspor’un önünde tek şansı kaldı.
Normal sezonda gösterdiği performansla Şampiyonluk Grubu’nda mücadele etme hakkı elde eden Antalya ekibi, son hafta Giresun Sanayispor’u mağlup etmesine karşın direkt yükselme şansını elde edemedi. Giresun Sanayispor ile birlikte Yüksekova Spor Kulübü’nün Süper Lig biletini aldığı 1. Lig’de 1207 Antalyaspor, son şansını kullanmak için play-off mücadelelerine çıkacak.
İLK RAKİP SAKARYA
Süper Lig için 1 bilet daha kalırken, 1207 Antalyaspor bu
şansını kullanmak için sahaya çıkacak. Play-off ilk turunda Sakarya Kadın
Futbol Spor Kulübü’yle karşı karşıya gelecek 1207 Antalyaspor, turu geçmesi
halinde final karşılaşmasında Dudullu-Gölbaşı Belediye eşleşmesinin galibiyle
mücadele edecek. Karşılaşmaların tarihleri daha sonra belirlenecek.
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden Taekwondo sporcuları ile buluştu.
Kepez Antalya Spor Lisesi öğrencisi Yelizevatta Demirci, 22-25 Mart tarihleri arasında Niğde’de düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda 55 kg kategorisinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.
Süper Lig’in 29. haftasında Alanyaspor’u 2-1 yenen Antalyaspor’da teknik direktör Emre Belözoğlu, “Çok ince hesaplar yapmamız, rahat olmamamız gereken haftalar. 43-44 puanlar bizi rahatlatacaktır. Kendimizi rahatlatacak pozisyona getirmek için 7-8 puan daha almamız gerekiyor” dedi.
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, Antalyaspor’a karşı iyi mücadele ettiklerini ancak talihsiz bir golle sahadan puansız ayrıldıklarını söyledi.
Süper Lig’in 29.haftası Antalya derbisine sahne oldu. Antalyaspor, Alanyaspor’u Samudio ve Gaich’in birer golüyle 2-1 mağlup etti.
Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor, sahasında Alanyaspor’u konuk edecek. Akrepler, zorlu mücadele öncesinde hazırlıklarını tamamladı.
Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor ile Alanyaspor, yarın karşı karşıya gelecek.
Kümede kalma yolunda yarın Alanyaspor ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak Antalyaspor’da sakat futbolcular için seferberlik başlatıldı.
Sezon başında transfer edilen Kenan Piric’ten beklediği performansı alamayan Antalyaspor’da gündeme yeniden eski kalecisi Helton Leite geliyor. Brezilyalı kalecinin İspanya’da mutlu olmadığı ve Antalyaspor’a geri dönmek istediği öne sürüldü.
Antalyaspor Kulübü, Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlediği iftar yemeğiyle camiayı bir araya getirdi. İftar sonrası konuşma yapan Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün, göreve geldikleri 7 Ocak 2025 tarihinden bu yana üç ayı geride bıraktıklarını hatırlattı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz