YUNUS BAHADIR, 3 YILLIĞINA ALANYASPOR'DA
Alanyaspor, geçen sezon Hollanda 1. Lig ekiplerinden PSV Eindhoven'ın U21 takımında forma giyen sağ bek Yunus Bahadır ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Alanyaspor, geçen sezon Hollanda 1. Lig ekiplerinden PSV Eindhoven'ın U21 takımında forma giyen sağ bek Yunus Bahadır ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Alanyaspor, yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda 19 yaşındaki futbolcu Yunus Bahadır'ı kadrosuna kattı. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Bugün de Yunus Bahadır kardeşimizi sağ bek olarak transfer ettik. Kendisinden beklentimiz yüksek, yeteneklerinin olduğunu ve gelişime açık bir futbolcu olduğunu biliyoruz. Mevcut yeteneklerinin üzerine daha da koyarak ülke futbolumuza ve takımımıza daha faydalı olacağına inanıyoruz. Hem Alanyaspor’umuza hem de kendisine hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Yeşil-turunculu ekibe geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Yunus ise, “Buraya geldiğim için gerçekten çok mutluyum. Kapıdan girdiğim ilk andan beri muhteşem bir ortam beni karşıladı. Kulüp yönetimi ve çalışanlar çok iyi. Önümde çok güzel bir fırsat var ve kendime güveniyorum. Alanyaspor için elimden gelenin en iyisini yapıp başkanımızın da söylediği gibi hem takıma hem de ileride kendi kariyerim adına milli takımda yer almak istiyorum” diye konuştu.
İHA
Antalyaspor’da Ramazan Bayramı’nın ikinci günü bayramlaşma gerçekleşti.
Antalyaspor, kulübün kurucu başkanı Atilla Vehbi Konuk’u vefatının 16.yılında yayımladığı bir mesajla andı.
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden Taekwondo sporcuları ile buluştu.
Kepez Antalya Spor Lisesi öğrencisi Yelizevatta Demirci, 22-25 Mart tarihleri arasında Niğde’de düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda 55 kg kategorisinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.
Süper Lig’in 29. haftasında Alanyaspor’u 2-1 yenen Antalyaspor’da teknik direktör Emre Belözoğlu, “Çok ince hesaplar yapmamız, rahat olmamamız gereken haftalar. 43-44 puanlar bizi rahatlatacaktır. Kendimizi rahatlatacak pozisyona getirmek için 7-8 puan daha almamız gerekiyor” dedi.
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, Antalyaspor’a karşı iyi mücadele ettiklerini ancak talihsiz bir golle sahadan puansız ayrıldıklarını söyledi.
Süper Lig’in 29.haftası Antalya derbisine sahne oldu. Antalyaspor, Alanyaspor’u Samudio ve Gaich’in birer golüyle 2-1 mağlup etti.
Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor, sahasında Alanyaspor’u konuk edecek. Akrepler, zorlu mücadele öncesinde hazırlıklarını tamamladı.
Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor ile Alanyaspor, yarın karşı karşıya gelecek.
Kümede kalma yolunda yarın Alanyaspor ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak Antalyaspor’da sakat futbolcular için seferberlik başlatıldı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz