DEV DERBİDE KAZANAN ÇIKMADI!
Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Dev karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Dev karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi.
Süper Lig'in 36. haftasında oynanan derbi maçta Beşiktaş ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Konuk ekibin golünü Novak atarken yanıt Rachid Ghezzal'dan geldi. Süper Lig'in 36. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Vodafone Park'ta oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Derbi yüksek tempo ile başarken henüz 6. dakikada Filip Novak kaydettiği golle Fenerbahçe'yi öne geçirdi. Beşiktaş, 9. dakikada Batshuayi ile penaltıdan yararlanamazken 30. dakikada VAR uyarısıyla bir kez daha penaltı kazandı. Bu kez topun başına geçen Rachid Ghezzal, skoru eşitleyen golü attı ve devreye iki golle girildi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise iki takım da pozisyonlardan yararlanamadı ve gol sesi çıkmadı.
Bu sonuçla birlikte 7 maçlık galibiyet serisi sona eren Fenerbahçe'nin puanı 69 oldu. Beşiktaş ise 55 puana yükseldi.
HABER MERKEZİ
Antalyaspor’da Ramazan Bayramı’nın ikinci günü bayramlaşma gerçekleşti.
Antalyaspor, kulübün kurucu başkanı Atilla Vehbi Konuk’u vefatının 16.yılında yayımladığı bir mesajla andı.
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden Taekwondo sporcuları ile buluştu.
Kepez Antalya Spor Lisesi öğrencisi Yelizevatta Demirci, 22-25 Mart tarihleri arasında Niğde’de düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda 55 kg kategorisinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.
Süper Lig’in 29. haftasında Alanyaspor’u 2-1 yenen Antalyaspor’da teknik direktör Emre Belözoğlu, “Çok ince hesaplar yapmamız, rahat olmamamız gereken haftalar. 43-44 puanlar bizi rahatlatacaktır. Kendimizi rahatlatacak pozisyona getirmek için 7-8 puan daha almamız gerekiyor” dedi.
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, Antalyaspor’a karşı iyi mücadele ettiklerini ancak talihsiz bir golle sahadan puansız ayrıldıklarını söyledi.
Süper Lig’in 29.haftası Antalya derbisine sahne oldu. Antalyaspor, Alanyaspor’u Samudio ve Gaich’in birer golüyle 2-1 mağlup etti.
Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor, sahasında Alanyaspor’u konuk edecek. Akrepler, zorlu mücadele öncesinde hazırlıklarını tamamladı.
Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor ile Alanyaspor, yarın karşı karşıya gelecek.
Kümede kalma yolunda yarın Alanyaspor ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak Antalyaspor’da sakat futbolcular için seferberlik başlatıldı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz