Beşiktaş'tan flaş hamle: PSG'li yıldız kiralanıyor
Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlıların sürpriz bir yıldızı kiralamak için önemli yol aldığı öne sürüldü.

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlıların sürpriz bir yıldızı kiralamak için önemli yol aldığı öne sürüldü.
Şu ana kadar 3 önemli transfer yapan Kartal, sıradaki
transferini teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un talebiyle kanat
bölgesine yapmak istiyor.
Birçok isimle temas kuran yönetim, rotasını Paris
Saint-Germain'in kanat oyuncusu Marco Asensio'ya çevirdi.
İngiliz basını Beşiktaş'ın bu konuda istekli olduğunu
yazarken, 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu ve temsilcisi ile ciddi yol aldığını
ifade etti.
Haberde Beşiktaş'ın oyuncu için istekli olduğu ve 2026
yılına dek sözleşmesi bulunan Asensio'ya kiralama teklifi sunulduğu öne
sürüldü.
DEV KULÜPLERDE OYNADI
Kariyeri boyunca üst düzey takımlarda oynayan ve 38 kez
İspanya Milli Takımı'nın formasını giyen yıldız futbolcunun da düzenli olarak
hem ligde hem de Avrupa'da forma giyeceği yarışmacı bir takıma gitmek istediği
ifade edildi.
Daha önce Mallorca, Espanyol ve Real Madrid formaları da
giymiş yıldız oyuncu güçlü fiziği ve yılmayan temposu ile ön plana çıkıyor.
Geçen sezon Fransız devi PSG ile 31 maça çıkan Asensio 5 gol
7 asistlik katkı yaptı.
Yeni Şafak
Antalyaspor’da Ramazan Bayramı’nın ikinci günü bayramlaşma gerçekleşti.
Antalyaspor, kulübün kurucu başkanı Atilla Vehbi Konuk’u vefatının 16.yılında yayımladığı bir mesajla andı.
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden Taekwondo sporcuları ile buluştu.
Kepez Antalya Spor Lisesi öğrencisi Yelizevatta Demirci, 22-25 Mart tarihleri arasında Niğde’de düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda 55 kg kategorisinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.
Süper Lig’in 29. haftasında Alanyaspor’u 2-1 yenen Antalyaspor’da teknik direktör Emre Belözoğlu, “Çok ince hesaplar yapmamız, rahat olmamamız gereken haftalar. 43-44 puanlar bizi rahatlatacaktır. Kendimizi rahatlatacak pozisyona getirmek için 7-8 puan daha almamız gerekiyor” dedi.
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, Antalyaspor’a karşı iyi mücadele ettiklerini ancak talihsiz bir golle sahadan puansız ayrıldıklarını söyledi.
Süper Lig’in 29.haftası Antalya derbisine sahne oldu. Antalyaspor, Alanyaspor’u Samudio ve Gaich’in birer golüyle 2-1 mağlup etti.
Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor, sahasında Alanyaspor’u konuk edecek. Akrepler, zorlu mücadele öncesinde hazırlıklarını tamamladı.
Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor ile Alanyaspor, yarın karşı karşıya gelecek.
Kümede kalma yolunda yarın Alanyaspor ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak Antalyaspor’da sakat futbolcular için seferberlik başlatıldı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz