BAŞKAN TÜTÜNCÜ’DEN ANTALYASPOR’A DESTEK
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalyaspor’un “Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin” sloganıyla başlattığı bayrak kampanyasına destek vereceklerini açıkladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalyaspor’un “Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin” sloganıyla başlattığı bayrak kampanyasına destek vereceklerini açıkladı.
Antalyaspor’un, Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşması öncesinde “Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin” sloganıyla başlattığı bayrak kampanyası büyük ilgi görüyor. Kulübün, Türkiye Kupası finalinde mücadele edecek olması Antalya’da büyük bir heyecanı da ortaya koydu. Antalya ve ilçelerinin kırmızı-beyaz bayraklarla süslemek, hem de kulübe gelir getirmesi amacıyla başlatılan bayrak kampanyasına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’den de destek geldi. Başkan Tütüncü, Antalyaspor resmi Twitter hesabından yayınlanan bir video ile “Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin” sloganıyla başlatılan bayrak kampanyasına güçlü bir destek vereceklerini açıkladı. Başkan Tütüncü, “ Haydi Antalya! Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin. Bu yolculukta büyük heyecan senin. Antalyaspor Başkanımız Mustafa Yılmaz’ın başlatmış olduğu bayrak kampanyasına bizde güçlü bir destek vereceğiz. Yolunda bahtında açık olsun Antalya’m…” dedi.
Çekimler, ‘Nostaljik Otomobiller Müzesi’ndeki, Antalyaspor’un “07 AS 047” plakalı ilk takım otobüsünün önünde gerçekleştirildi. Antalyaspor, heyecanla beklenen büyük final öncesi Antalya ve ilçelerini kırmızı-beyaz bayraklarla süsleyecek. Kulübün hedefi ise 5 bin bayrak.
HABER MERKEZİ
Antalyaspor Kulübü’nün Kurucu Başkanı Merhum Atilla Vehbi Konuk, vefatının 16. yıldönümünde Andızlı Mezarlığı’nda düzenlenen törenle anıldı. Törene, Konuk’un eşi Aysel Konuk, kızı Nadire Konuk Akıncıoğlu, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ve kulüp yöneticileri katıldı.
Antalyaspor’da Ramazan Bayramı’nın ikinci günü bayramlaşma gerçekleşti.
Antalyaspor, kulübün kurucu başkanı Atilla Vehbi Konuk’u vefatının 16.yılında yayımladığı bir mesajla andı.
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden Taekwondo sporcuları ile buluştu.
Kepez Antalya Spor Lisesi öğrencisi Yelizevatta Demirci, 22-25 Mart tarihleri arasında Niğde’de düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda 55 kg kategorisinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.
Süper Lig’in 29. haftasında Alanyaspor’u 2-1 yenen Antalyaspor’da teknik direktör Emre Belözoğlu, “Çok ince hesaplar yapmamız, rahat olmamamız gereken haftalar. 43-44 puanlar bizi rahatlatacaktır. Kendimizi rahatlatacak pozisyona getirmek için 7-8 puan daha almamız gerekiyor” dedi.
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, Antalyaspor’a karşı iyi mücadele ettiklerini ancak talihsiz bir golle sahadan puansız ayrıldıklarını söyledi.
Süper Lig’in 29.haftası Antalya derbisine sahne oldu. Antalyaspor, Alanyaspor’u Samudio ve Gaich’in birer golüyle 2-1 mağlup etti.
Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor, sahasında Alanyaspor’u konuk edecek. Akrepler, zorlu mücadele öncesinde hazırlıklarını tamamladı.
Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor ile Alanyaspor, yarın karşı karşıya gelecek.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz