ALT YAPI GURURU
Alt yapıdan yetişen Paul Mukairu ve Doğukan Sinik’in satışından son 6 ayda 5.9 milyon euro kazanan Antalyaspor’da Başkan Aziz Çetin, Sedat Karabük liderliğinde yapılan çalışmalara övgü yağdırdı.

Alt yapıdan yetişen Paul Mukairu ve Doğukan Sinik’in satışından son 6 ayda 5.9 milyon euro kazanan Antalyaspor’da Başkan Aziz Çetin, Sedat Karabük liderliğinde yapılan çalışmalara övgü yağdırdı.
Kırmızı-Beyazlıların alt yapı antrenmanlarını takip eden Başkan Aziz Çetin, özellikle son 3-4 yılda ortaya koyulan yapılanmayla ilgili dikkat çeken ifadeler kullanırken, “Ekip olarak düzenli ve kontrollü bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye’nin en iyi alt yapısına sahip kulüp olduğumuzu düşünüyorum. Bu anlamda ciddi yatırımlar yapıyoruz. Yetenek taramalarımız sonucu tesislerimizde gerçekleştirdiğimiz seçmelerde dikkat çeken sporcularımız oldu. Altyapı Futbol Direktörümüz Sedat Karabük ve onun önderliğinde emeği geçen tüm teknik ekibimize teşekkür ederim” dedi.
HABER MERKEZİ
Antalyaspor’da Ramazan Bayramı’nın ikinci günü bayramlaşma gerçekleşti.
Antalyaspor, kulübün kurucu başkanı Atilla Vehbi Konuk’u vefatının 16.yılında yayımladığı bir mesajla andı.
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden Taekwondo sporcuları ile buluştu.
Kepez Antalya Spor Lisesi öğrencisi Yelizevatta Demirci, 22-25 Mart tarihleri arasında Niğde’de düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda 55 kg kategorisinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.
Süper Lig’in 29. haftasında Alanyaspor’u 2-1 yenen Antalyaspor’da teknik direktör Emre Belözoğlu, “Çok ince hesaplar yapmamız, rahat olmamamız gereken haftalar. 43-44 puanlar bizi rahatlatacaktır. Kendimizi rahatlatacak pozisyona getirmek için 7-8 puan daha almamız gerekiyor” dedi.
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, Antalyaspor’a karşı iyi mücadele ettiklerini ancak talihsiz bir golle sahadan puansız ayrıldıklarını söyledi.
Süper Lig’in 29.haftası Antalya derbisine sahne oldu. Antalyaspor, Alanyaspor’u Samudio ve Gaich’in birer golüyle 2-1 mağlup etti.
Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor, sahasında Alanyaspor’u konuk edecek. Akrepler, zorlu mücadele öncesinde hazırlıklarını tamamladı.
Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor ile Alanyaspor, yarın karşı karşıya gelecek.
Kümede kalma yolunda yarın Alanyaspor ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak Antalyaspor’da sakat futbolcular için seferberlik başlatıldı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz