Akdeniz Üniversitesi’nde Çocuk Şenliği
Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından “5. Geleneksel Çocuk Şenliği” Etkinliği gerçekleştirildi.

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından “5. Geleneksel Çocuk Şenliği” Etkinliği gerçekleştirildi.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bahçesinde 5. Geleneksel Çocuk Şenliği yapıldı. Çocuklar, birbirinden çok etkinlikte neşeli vakit geçirdiler. Etkinlikler arasında Oyun ve Hareket Etkinlikleri, Sanat Etkinlikleri, Dramatik Etkinlikler, Orff Çalışmaları, Kukla Gösterileri, Yüz Boyama Çalışmaları yer aldı. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan etkinlik alanında öğrenciler sohbet etti ve oyunlarına eşlik etti.
Etkinliğe, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen
Özkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü
Yavuz Gürhan, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Aile ve Sosyal Hizmetler
İl Müdürü Galip Sökmen, Sağlık Hizmetler Meslek Yüksekokulu akademisyenleri,
akademik ve İdari personel çocukları, farklı okullardan öğrenciler katıldı.
İHA
Akdeniz Üniversitesi’nde düzenlenen Uluslararası Kültür Festivali, hem öğrenci hem de Antalyalılara unutulmaz anlar yaşattı. Festivalde renkli görüntüler ortaya çıktı.
Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından “5. Geleneksel Çocuk Şenliği” Etkinliği gerçekleştirildi.
Günümüze kadar toplam 506 gösteri yapan Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Antalya semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirdi.
Dünyaca ünlü Gastronomi platformu TasteAtlas dünyanın en iyi 100 salatasını açıkladı. Antalya piyazı 9’uncu olarak ilk 10’a girdi.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında makamında çocukları ağırladı.
Gastronomi tutkunlarının merakla beklediği Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 9-11 Mayıs tarihleri arasında 4’üncüsünü gerçekleştireceği Uluslararası Food Fest Antalya Gastronomi Festivali’nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Turizm Haftası kapsamında Burdur Valiliği tarafından düzenlenen Yörük şenliği, vatandaşların yoğun ilgisiyle bugün son bulacak.
Keyifle geçireceğiniz bir Pazar gününden, “Lider ile Kültür Sanat Hayatın İçinden” sayfasından tüm değerli okuyucularımıza selamlar…
Kazı ekiplerince bulunan tarihi eserler, restorasyon ve konservasyon laboratuvarlarında uzmanlarca adeta cerrah titizliğinde yapılan çalışmalarla sergilenmeye hazır hale geliyor.
Yazıköy İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, her geçen gün çekilen Burdur Gölü’ne dikkat çekmek amacıyla öğretmenleriyle birlikte
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz