Kaş’ta Bahar Festivali başlıyor
Kaş’a beş kilometre uzaklıkta, Yeniköy’de, doğayla iç içe bir yerleşkede konumlanan Karamel Tiny Houses, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Bahar Festivali ile katılımcılarını yeniden bir araya getiriyor.

Kaş’a beş kilometre uzaklıkta, Yeniköy’de, doğayla iç içe bir yerleşkede konumlanan Karamel Tiny Houses, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Bahar Festivali ile katılımcılarını yeniden bir araya getiriyor.
Tam anlamıyla bir gönüllülük projesi olan bu özel etkinlik, kapsamını bu yıl daha da genişleterek müzikten sanata, atölyelerden sunumlara, performanslardan sergilere uzanan zengin bir içerikle dolu dolu bir hafta sonu vadediyor.
Festival boyunca Karamel’de farklı Müzik
grupları sahne alacak, farklı disiplinlerden gelen sanatçıların eserleri
sergilenecek. Katılımcılar çeşitli alanlardaki ücretsiz atölyelere
katılabilecek. Kar amacı gütmeyen bu etkinlikler, bilgiyi ve deneyimi
paylaşmaya, birlikte üretmeye ve eğlenmeye açık bir alan yaratıyor.
Festivalin amacı; benzer kaygıları taşıyan,
yaratıcı üretim peşindeki insanları buluşturmak, çevreyle daha duyarlı bir
ilişki kurmak ve küçük yerleşimlerde birlikte yaşamın olanaklarını çoğaltarak
herkes için yaratıcı karşılaşmalar yaratmak.
Farklı alanlardan gelen, üretimlerini
doğayla iç içe sürdürmeyi seçen sanatçılar ve katılımcılar, deneyimlerini
paylaşarak hem ilham verecek hem de yeni bağların kurulmasına katkı sunacak.
Samimi ve hareketli bir atmosferde, müzik ve sanatın birleştirici ve
iyileştirici gücüyle dolu bir hafta sonunda
Günümüze kadar toplam 506 gösteri yapan Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Antalya semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirdi.
Dünyaca ünlü Gastronomi platformu TasteAtlas dünyanın en iyi 100 salatasını açıkladı. Antalya piyazı 9’uncu olarak ilk 10’a girdi.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında makamında çocukları ağırladı.
Gastronomi tutkunlarının merakla beklediği Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 9-11 Mayıs tarihleri arasında 4’üncüsünü gerçekleştireceği Uluslararası Food Fest Antalya Gastronomi Festivali’nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Turizm Haftası kapsamında Burdur Valiliği tarafından düzenlenen Yörük şenliği, vatandaşların yoğun ilgisiyle bugün son bulacak.
Keyifle geçireceğiniz bir Pazar gününden, “Lider ile Kültür Sanat Hayatın İçinden” sayfasından tüm değerli okuyucularımıza selamlar…
Kazı ekiplerince bulunan tarihi eserler, restorasyon ve konservasyon laboratuvarlarında uzmanlarca adeta cerrah titizliğinde yapılan çalışmalarla sergilenmeye hazır hale geliyor.
Yazıköy İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, her geçen gün çekilen Burdur Gölü’ne dikkat çekmek amacıyla öğretmenleriyle birlikte
Bu yıl, 9-11 Mayıs tarihlerinde dördüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Antalya Foodfest Gastronomi Festivali’nin, danışma kurulu toplantısı şehrin önde gelen kuruluşlarının katılımıyla gerçekleşti.
Antalya'nın Kaş ilçesinde 1481 yılındaki Rodos depreminde yıkılan 26 metre uzunluğundaki 2 bin yıllık Patara Deniz Feneri yeniden ayağa kaldırıldı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz