YÜKSEK KESİMLER BEYAZA BÜRÜNDÜ
Antalya'nın Kaş ve Elmalı ilçelerinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. İlçe merkezlerinde kar kalınlığı 10 santim, yüksek kesimlerde ise 30 santime ulaştı.

Antalya'nın Kaş ve Elmalı ilçelerinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. İlçe merkezlerinde kar kalınlığı 10 santim, yüksek kesimlerde ise 30 santime ulaştı.
Antalya'nın Kaş ve Elmalı ilçelerinin yüksek kesimlerinde dün akşam saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Yer yer şiddetini artırarak devam eden kar yağışı sonrası Kaş'a bağlı Gömbe ve Sütleğen yaylaları ile ilçe merkezi başta olmak üzere Elmalı'nın tamamına yakını beyaz örtüyle kaplandı. Bölgede kar kalınlığı alçak kesimlerde 10 santim, yükseklerde ise 30 santime ulaştı.
Yağış sonrası bölgede çiçek açan badem ve erik ağaçlarının yanında yeni yeni filizlenmeye hazırlanan ceviz ağaçları karla kaplandı.
DHA
Antalya’nın Kaş ilçesinde D400 kara yoluna düşen kaya parçaları, ekipler tarafından temizlendi.
Antalya’nın Akseki ilçesinde yüzlerce kenenin yapıştığı yılkı atı için yetkililerle iletişime geçildi, ancak Akseki Belediyesi veteriner olmadığı gerekçesiyle yardım sağlayamadı.
Polonya Enter Havayolları’na ait, İsrailli 180 yolcunun bulunduğu uçak, teknik arıza nedeniyle Antalya Havalimanı’na iniş yaptı.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Ramazan Bayramı’nda görev yapan kamu personeline ziyarette bulundu.
Antalya ile Konya arasındaki ulaşımı hızlandıracak Alacabel Tüneli’nde çalışmalar sona yaklaşıyor. 14 kilometre uzunluğundaki tünelin bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.
Antalya – Altınyaka – Kumluca yolundaki heyelan ve çökmeler nedeniyle ulaşıma tek şeritten izin veriliyor.
AEDAŞ’tan alınan bilgiye göre Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Antalya’da elektrik kesintisi yaşanmayacak.
Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda sadece 10 kilometrelik mesafeye kar yağdı.
Yurdun birçok yerinde yağışlı hava etkisini sürdürürken Antalya’da da Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde hava, parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
Antalya’nın Alanya ilçesinde 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem ilçe merkezinde ve yakın 5 mahallede hafif şekilde hissedilirken bazı vatandaşlar korkarak dışarı çıktı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz