Bakan Yerlikaya’nın bayram mesajı jandarma telsizinden okundu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Ramazan Bayramı mesajı, Jandarma Genel Komutanlığının harekat merkezlerindeki baş telsiz üzerinden personele okundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Ramazan Bayramı mesajı, Jandarma Genel Komutanlığının harekat merkezlerindeki baş telsiz üzerinden personele okundu.
Jandarma Genel Komutanlığının sosyal medya hesabından
yapılan açıklamada, Bakan Yerlikaya'nın Ramazan Bayramı dolayısıyla görev
başında olan jandarma personelinin bayramını tebrik ettiği belirtildi.
Yerlikaya'nın bayram mesajının birlik komutanlıkları
tarafından harekat merkezlerinde bulunan baş telsiz üzerinden tüm personele
okunduğu kaydedildi.
Yerlikaya, bayram mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Jandarma Genel Komutanlığımızın kıymetli mensupları,
İçişleri Bakanlığı ailesi olarak mesai mefhumu gözetmeden, Türkiye'nin huzuru
ve aziz milletimizin esenliği için durmadan, duraksamadan çalışmaya devam
ediyoruz. Üstün vazife şuuru, gayret ve fedakarlıklarınızla aziz milletimiz
huzur ve güven içerisindedir. Bu vesileyle sizlere yürekten teşekkür ediyorum.
Kıymetli kardeşlerim, milletçe birlik, beraberlik ve huzur
içinde idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı'nın ülkemize, milletimize, İslam alemine
ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bu
cennet yurdu bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman
gazilerimizi şükranla yad ediyorum. Bu duygularla sizlerin, kıymetli
ailelerinizin ve sevdiklerinizin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla
tebrik ediyorum. Görev başındaki arkadaşlarımıza hayırlı nöbetler diliyorum.
Bayramınız kutlu olsun."
AA
Antalya’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği lüks araç, park halindeki araç ve 6 motosiklete çarptı. Kaza sonrası araçtan inen sürücü ve beraberindekiler, rahat tavırlarıyla verdikleri hasarı kontrol ederek olay yerinden uzaklaştı.
Eski Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, CHP’li Belediye Başkanı İlkay Akça’nın koltuğunda geçirdiği 1 yılı, adeta bir "hizmet fukaralığı" olarak nitelendirdi. Özkan, "Akseki’miz ektiğiniz iki çiçek ve değiştirdiğiniz bir mermerden daha büyük ve güzel işleri hak ediyor" diyerek tepkisini dile getirdi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından, Antalya beklenen yağmura teslim oldu.
Yurdun birçok yerinde yağışlı hava etkisini sürdürürken Antalya’da da Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde hava, parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü vatandaşlar Antalya’daki nöbetçi eczaneleri araştırmaya başlarken, Antalya Eczacı Odası tarafından yayınlanan liste ile bugünkü nöbetçi eczaneler belli oldu.
Antalya’nın Kaş ilçesinde D400 kara yoluna düşen kaya parçaları, ekipler tarafından temizlendi.
Antalya’nın Akseki ilçesinde yüzlerce kenenin yapıştığı yılkı atı için yetkililerle iletişime geçildi, ancak Akseki Belediyesi veteriner olmadığı gerekçesiyle yardım sağlayamadı.
Polonya Enter Havayolları’na ait, İsrailli 180 yolcunun bulunduğu uçak, teknik arıza nedeniyle Antalya Havalimanı’na iniş yaptı.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Ramazan Bayramı’nda görev yapan kamu personeline ziyarette bulundu.
Antalya ile Konya arasındaki ulaşımı hızlandıracak Alacabel Tüneli’nde çalışmalar sona yaklaşıyor. 14 kilometre uzunluğundaki tünelin bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz