YAYA GEÇİDİNDEKİ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ
Antalya’nın Alanya ilçesinde yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen yabancı uyruklu kadın, motosikletin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Antalya’nın Alanya ilçesinde yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen yabancı uyruklu kadın, motosikletin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi D-400 karayolunda meydana geldi. S.A. (21) yönetimindeki 33 CIV 56 plakalı motosiklet, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan henüz kimliği tespit edilemeyen yabancı uyruklu kadına çarptı. Yaya çarpmanın şiddetiyle birkaç metre savrulurken, motosiklet sürücüsü de düştü.
Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. Hafif yaralanan S.A. ambulansla hastaneye kaldırılırken, kadının cansız bedeni savcılık ve jandarma incelemesinin ardından Alanya Belediyesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
DHA
Antalya'nın Aksu ilçesinde bir fabrikada alacak verecek meselesi sebebiyle çıkan tartışmada 1 kişi silahla ağır yaralandı. Fabrikaya konuşmak için gelen Durmuş A.A., aralarında daha önce tartışma yaşanan kişinin babasına 3 el ateş ederek karnından vurdu.
Antalya’nın Kepez ilçesinde Yukarı Düden Çayı’ndan dökülen derede bulunan cansız bedenin, 3 Nisan’dan bu yana kayıp olan kaynak ustası Yusuf Bektaş’a ait olduğu tespit edildi. Cesedin üzerinde Bektaş’ın eşine ait kredi kartı ve çakmak bulunması kimlik teşhisini doğruladı.
Konya-Antalya Karayolu Beydiğin Mahallesi'nde tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada tırın tankerindeki zift yola saçıldı.
Antalya'da evinde kaldığı arkadaşı tarafından tabancayla vurularak öldürülen 29 yaşındaki şahsın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Acılı aile tarafından alınan cenaze, defnedilmek üzere Mersin'in Tarsus ilçesine götürüldü.
Antalya'da trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıt sayısı 1 milyon 594 bin 194 olurken, Isparta'da bu rakam 231 bin 777, Burdur'da ise 176 bin 758'e ulaştı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.
Antalya'da çıkan yangında evi küle dönen ve sinir krizi geçiren kadın komşuları tarafından ambulansa taşındı.
6 ayrı organize suç örgütüne düzenlenen operasyonlarda S.B., H.Y. ve A.B. isimli elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 158 şüpheli yakalandı.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Güneyköy Mahallesi’nde bulunan bir muz bahçesinde çıkan yangın yaklaşık 5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınabildi.
Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bir kadın evinde ölü bulundu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz