Vali Şahin, 3. Antalya Gastronomi Festivali açılış törenine katıldı
Antalya Valisi Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Antalya'dan Dünya'ya mottosuyla düzenlenen 3. Antalya Gastronomi Festivali açılış törenine katıldı.

Antalya Valisi Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Antalya'dan Dünya'ya mottosuyla düzenlenen 3. Antalya Gastronomi Festivali açılış törenine katıldı.
Antalya Valiliğinin, sosyal medya hesabından yapılan
paylaşımda Antalya Valisi Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin’in Antalya'dan
Dünya'ya mottosuyla düzenlenen 3. Antalya Gastronomi Festivali açılış törenine
katıldığı bildirildi.
Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu
ifadelere yer verildi:
"Valimiz Hulusi Şahin ile eşi Ebru Şahin hanımefendi, Bu yıl
Antalya'dan Dünya'ya mottosuyla düzenlenen, 3. Antalya Gastronomi Festivali
"International FoodFest Antalya"
Açılış Törenine katıldı."
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,
Avrupa’nın en yoğun havalimanlarından biri haline gelen Antalya Havalimanı, bu hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılacak yeni terminal binalarında 82 milyon yolcuya hizmet verebilecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 9 Nisan Salı günü Antalya’nın hava durumu parçalı çok bulutlu olması tahmin ediliyor.
Haftalık hava durumu tahminlerini açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Hava Tahmin Uzmanı Fevzi Burak Tekin, “Antalya’da önümüzdeki iki gün boyunca yağışı göreceğiz sağanak ve yer yer gök gürültülü. Sağanak yağış gerçekleşecek salı ve çarşamba günü. Perşembe ve cuma günü ise yağış ara verecek fakat Antalya'da hava sıcaklığı genellikle 17 ile 19 derece arasında seyredecek” dedi.
AK Parti Antalya heyeti, Antalya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret ederek Kaş’ta artan kaçak villa yapıları ve ilçe genelindeki sorunları görüştü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 7 Nisan Pazartesi günü Antalya’nın hava durumu parçalı çok bulutlu olması tahmin ediliyor.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 7 Nisan Pazartesi günü Antalya’daki 10 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Antalya'da 9 günlük bayram tatilinin son gününde tatilciler ve kent sakinleri Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Kimi vatandaşlar denize girerken, kimileri ise sahilde kitap okuyup kumsalda oturmayı tercih etti.
CHP’nin 21. Olağanüstü Kurultayı’nda eski genel başkanların adı okunurken Deniz Baykal’ın adının pas geçilmesi büyük tepkiye neden oldu. Bu durumun üzüntü verici olduğunu söyleyen CHP’li eski milletvekili Yılmaz Ateş,
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Havalimanı Yeni Terminal Binalarının açılışını 12 Nisan’da gerçekleştirecek.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz