Tartıştığı arkadaşını bıçakladı
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde börekçide iki arkadaş tartışma çıktı. Şahıslardan biri arkadaşını bıçakla kalçasından yaraladı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde börekçide iki arkadaş tartışma çıktı. Şahıslardan biri arkadaşını bıçakla kalçasından yaraladı.
Olay, Körfez ilçesi Tütünçiftlik'te bulunan börekçide meydana geldi. İddiaya göre, börekçide oturan 2 arkadaş tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile Batuhan K. cebinde çıkardığı bıçak ile Kerem S'nin kalçasında bıçakladı. Kerem K. kanlar içinde yerde kalırken, saldırgan ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı.
Polis kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.
İHA
Antalya’da aralarında bir süredir husumet bulunan iki arkadaşın sosyal medya üzerinden başlayan atışmaları kavgayla son buldu. Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı 11 bıçak darbesi ile ağır yaralanan Muhammed Ali Durmuşer hastanede yaşam mücadelesi verirken 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya’nın Kepez ilçesinde derede bulunan cesedin 3 Nisan'dan bu yana kayıp olan Yusuf Bektaş’a ait olduğunun belirlenmesinin ardından ailesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna geldi.
Antalya’da yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan 36 yaşındaki Gözde Gökalp'in erkek arkadaşı Hüseyin Ş., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından “kasten öldürme” suçlamasıyla tutuklandı.
Antalya'nın Aksu ilçesinde bir fabrikada alacak verecek meselesi sebebiyle çıkan tartışmada 1 kişi silahla ağır yaralandı. Fabrikaya konuşmak için gelen Durmuş A.A., aralarında daha önce tartışma yaşanan kişinin babasına 3 el ateş ederek karnından vurdu.
Antalya’nın Kepez ilçesinde Yukarı Düden Çayı’ndan dökülen derede bulunan cansız bedenin, 3 Nisan’dan bu yana kayıp olan kaynak ustası Yusuf Bektaş’a ait olduğu tespit edildi. Cesedin üzerinde Bektaş’ın eşine ait kredi kartı ve çakmak bulunması kimlik teşhisini doğruladı.
Konya-Antalya Karayolu Beydiğin Mahallesi'nde tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada tırın tankerindeki zift yola saçıldı.
Antalya'da evinde kaldığı arkadaşı tarafından tabancayla vurularak öldürülen 29 yaşındaki şahsın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Acılı aile tarafından alınan cenaze, defnedilmek üzere Mersin'in Tarsus ilçesine götürüldü.
Antalya'da trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıt sayısı 1 milyon 594 bin 194 olurken, Isparta'da bu rakam 231 bin 777, Burdur'da ise 176 bin 758'e ulaştı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.
Antalya'da çıkan yangında evi küle dönen ve sinir krizi geçiren kadın komşuları tarafından ambulansa taşındı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz