PARMAK KIRMAKTAN HAPSİ İSTENDİ!
Antalya'da kavga sırasında parmağını kırdığı A.B.E.'nin omzu ile göğüs bölgesini ısırması sonucu kuduz tedavisi gören Sinan Baş (25) hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle kamu davası açıldı.

Antalya'da kavga sırasında parmağını kırdığı A.B.E.'nin omzu ile göğüs bölgesini ısırması sonucu kuduz tedavisi gören Sinan Baş (25) hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle kamu davası açıldı.
Antalya'da bir otelde barmen olarak çalışan Sinan Baş, geçen yıl 9 Haziran günü, katıldığı bir festivalde küfrettiğini iddia ettiği A.B.E. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.B.E., Baş'ı omzu ile göğüs bölgesinden ısırdı. Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürülen Baş'a, kuduz tedavisi uygulandı. 2 taraf da sağlık raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu. Taraflar hakkında Antalya 31. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Üçüncü duruşmada, iki taraf da şikayetinden vazgeçti. Ancak Sinan Baş hakkında 'yaralamaya sebebiyet vermek' suçundan kamu davası açıldı. Bu dosyada, ilk davayla birleştirildi.
Davanın 4'üncü duruşmasında savcı, mütalaa vererek, A.B.E.'nin, olay sırasında parmağının kırılması gerekçesiyle Sinan Baş hakkında 'kasten adam yaralama' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası verilmesini ve kamu görevlerinden mahrum bırakılmasını talep etti. A.B.E. hakkındaki dava ise düşürüldü.
Isırıldığı için mağdur olduğunu buna rağmen hakkında yeni bir dava açılarak ikinci kez mağduriyet yaşadığını söyleyen Sinan Baş, A.B.E.'nin aldığı darp raporunda parmağında kırık olduğuna dair bilgi olmadığını iddia etti. Baş, “Bana arkadan saldırdı ve birlikte yere düştük. Beni ısırdı, karşılıklı şikayetçi olduk. Sonra şikayetimizden vazgeçtik ama A.B.E.'nin olay günü sonrasında aldığı raporda, parmağının kırık olduğu tespit edilmiş. O gün bir kırığı yoktu sonrasında kendisi de kırmış olabilir" dedi.
Sinan Baş, KPSS'ye gireceğini, hakkında açılan kamu davası nedeniyle kamuda hiçbir görev alamayacağını ve sicilinin olumsuz etkileneceği için mağdur olduğunu ifade etti.
DHA
Antalya'nın Manavgat ilçesinde hafif ticari aracın kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarpmasıyla 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 araç hurdaya dönerken, 2 kişi yaralandı. 186 promil alkollü olduğu belirlenen sürücünün ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde alkollü sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, karşı şeride geçip yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada, 3 kişi yaralanırken sürücü, yaralı arkadaşlarını olay yerinde bırakıp firar etti.
Antalya’da aralarında bir süredir husumet bulunan iki arkadaşın sosyal medya üzerinden başlayan atışmaları kavgayla son buldu. Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı 11 bıçak darbesi ile ağır yaralanan Muhammed Ali Durmuşer hastanede yaşam mücadelesi verirken 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya’nın Kepez ilçesinde derede bulunan cesedin 3 Nisan'dan bu yana kayıp olan Yusuf Bektaş’a ait olduğunun belirlenmesinin ardından ailesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna geldi.
Antalya’da yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan 36 yaşındaki Gözde Gökalp'in erkek arkadaşı Hüseyin Ş., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından “kasten öldürme” suçlamasıyla tutuklandı.
Antalya'nın Aksu ilçesinde bir fabrikada alacak verecek meselesi sebebiyle çıkan tartışmada 1 kişi silahla ağır yaralandı. Fabrikaya konuşmak için gelen Durmuş A.A., aralarında daha önce tartışma yaşanan kişinin babasına 3 el ateş ederek karnından vurdu.
Antalya’nın Kepez ilçesinde Yukarı Düden Çayı’ndan dökülen derede bulunan cansız bedenin, 3 Nisan’dan bu yana kayıp olan kaynak ustası Yusuf Bektaş’a ait olduğu tespit edildi. Cesedin üzerinde Bektaş’ın eşine ait kredi kartı ve çakmak bulunması kimlik teşhisini doğruladı.
Konya-Antalya Karayolu Beydiğin Mahallesi'nde tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada tırın tankerindeki zift yola saçıldı.
Antalya'da evinde kaldığı arkadaşı tarafından tabancayla vurularak öldürülen 29 yaşındaki şahsın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Acılı aile tarafından alınan cenaze, defnedilmek üzere Mersin'in Tarsus ilçesine götürüldü.
Antalya'da trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıt sayısı 1 milyon 594 bin 194 olurken, Isparta'da bu rakam 231 bin 777, Burdur'da ise 176 bin 758'e ulaştı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz