Muratpaşa’dan amatör spor kulüplerine destek
Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal,ilçedeki 94 amatör spor kulübüne yeni yılın son işgününde 7’şer bin lira nakdi yardım yaptıklarını açıkladı.

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal,ilçedeki 94 amatör spor kulübüne yeni yılın son işgününde 7’şer bin lira nakdi yardım yaptıklarını açıkladı.
Muratpaşa Belediyesi, futboldan basketbola ilçede kurulu 94
amatör spor kulübüne bu yıl maddi destekte bulundu. Başkan Uysal, desteklerin
hep malzeme olarak devam ettiğini belirterek, kulüplerden gelen talep üzerine
bu yıl nakdi destek verme kararı aldıklarını söyledi. Başkan Uysal, her kulübün
hesabına 7’şer bin liranın yılın son mesai gününde yattığını söyledi.
Başkan Uysal,amatör spor kulüplerinin hem şampiyon sporcular yetiştirirken hem de gençleri kötü alışkanlıklardan koruduğunu söyledi. Bununla birlikte amatör sporun toplumun geneli için önleyici sağlık hizmeti de olduğunun altını çizen Başkan Uysal, “Sağladığımız destek sorunların tamamını çözmez ama bir can suyu bir destek olur” dedi.
Antalyaspor Kulübü’nün Kurucu Başkanı Merhum Atilla Vehbi Konuk, vefatının 16. yıldönümünde Andızlı Mezarlığı’nda düzenlenen törenle anıldı. Törene, Konuk’un eşi Aysel Konuk, kızı Nadire Konuk Akıncıoğlu, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ve kulüp yöneticileri katıldı.
Antalyaspor’da Ramazan Bayramı’nın ikinci günü bayramlaşma gerçekleşti.
Antalyaspor, kulübün kurucu başkanı Atilla Vehbi Konuk’u vefatının 16.yılında yayımladığı bir mesajla andı.
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden Taekwondo sporcuları ile buluştu.
Kepez Antalya Spor Lisesi öğrencisi Yelizevatta Demirci, 22-25 Mart tarihleri arasında Niğde’de düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda 55 kg kategorisinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.
Süper Lig’in 29. haftasında Alanyaspor’u 2-1 yenen Antalyaspor’da teknik direktör Emre Belözoğlu, “Çok ince hesaplar yapmamız, rahat olmamamız gereken haftalar. 43-44 puanlar bizi rahatlatacaktır. Kendimizi rahatlatacak pozisyona getirmek için 7-8 puan daha almamız gerekiyor” dedi.
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, Antalyaspor’a karşı iyi mücadele ettiklerini ancak talihsiz bir golle sahadan puansız ayrıldıklarını söyledi.
Süper Lig’in 29.haftası Antalya derbisine sahne oldu. Antalyaspor, Alanyaspor’u Samudio ve Gaich’in birer golüyle 2-1 mağlup etti.
Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor, sahasında Alanyaspor’u konuk edecek. Akrepler, zorlu mücadele öncesinde hazırlıklarını tamamladı.
Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor ile Alanyaspor, yarın karşı karşıya gelecek.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz