KUMLUCA'DA MUHTARLAR BİLGİLENDİRİLDİ
Kumluca Kaymakamlığı tarafından mahalle muhtarları, daire amirleri ve sivil toplum temsilcilerinin bir araya geldiği toplantı düzenledi.

Kumluca Kaymakamlığı tarafından mahalle muhtarları, daire amirleri ve sivil toplum temsilcilerinin bir araya geldiği toplantı düzenledi.
Kumluca Sultan Alpaslan Okulu Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz, daire amirleri, sivil toplum temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda katılımcılara asayiş konularında bilgi verildi. Daha sonra DSİ Finike Şube Müdürü Mehmet Şen, Kumluca'da yapılacak proje ve yatırımları anlattı. DSİ Finike Şube Müdürü Mehmet Şen, "Kumluca ilçemizde, Ortaköy, Erentepe, Sarıkavak, Beykonak ve Mavikent gibi 9 ayrı gölet projesi var. DSİ Ortaköy, Sarıkavak ve Beykonak gibi acil olanları 2022 yatırım programına alındı. 3 göletimiz 2022 yılında tamamlanmasa bile 2023 yılında mutlaka yapılacak" dedi.
Batı Antalya Sulama Birliği Başkanı Semra Torun toplantının sonunda katılımcılara, birliğin Kumluca ve Finike'de başlattığı çalışmaları anlattı. Kumluca ve Finike'de kısa sürede kapalı devre sulama sistemine geçmenin alt yapısını oluşturduklarını anlatan Torun, "Kumluca ve Finike ilçelerimiz, narenciye ve örtü altı sebze üretimin merkezidir. Tarımda su ana temel unsurdur. Bu yüzden bu bölgede her türlü alt yapımızı oluşturduk. İnsan ve makine gücümüz hazır. Amacımız tarımsal alanlara suyun ulaşmasında hiçbir sorun yaşamamaktır. En küçük bir aksaklığı en kısa zamanda çözmeyi amaçlıyoruz. Bunu yapıyoruz ve yapacağız üreticilerimiz bize güvensin" dedi.
DHA
Lider Gazete’nin “İttifaka Hançer: Kaş’ta Siyasi Tuzak” ve “CHP’nin Maskesi İtirazla Düşecek” başlıklı haberleri ortalığı salladı. Antalya Kaş’ta CHP’li Meclis Üyeleri’nin sinsi tuzağı deşifre oldu! İmar Komisyonu üyeliği seçiminde MHP’yi destekleyerek ittifak içinde kriz oluşturmak isteyen CHP’nin kirli planı, sonuçsuz kaldı. AK Parti’nin çifte itirazı ve MHP’nin uyanışı, CHP’nin maskesini düşürdü.
Antalya Havalimanı, yenilenen yüzüyle ilk büyük sınavını Antalya Diplomasi Forumu’nda verecek. Avrupa’nın en yoğun havalimanlarından biri olma yolunda dev bir adım atan Antalya Havalimanı, kapasitesini 35 milyondan 82 milyona çıkardı. Bugün Antalya’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla açılacak yeni terminal binaları, Antalya’yı dünya turizm ve diplomasi sahnesinde daha da öne taşıyacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Antalya Orman Bölge Müdürü Zafer Derince İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü’ne atanırken Derince’den boşalan Antalya Orman Bölge Müdürlüğü görevine ise Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran atandı.
Resmi Gazete’nin 10 Nisan 2025 tarihli sayısında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde Antalya İl Müdürü Tevfik Altınay görevden alındı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 10 Nisan Perşembe günü Antalya’nın hava durumu parçalı çok bulutlu olması tahmin ediliyor.
Vatandaşlar Antalya’daki nöbetçi eczaneleri araştırmaya başlarken, Antalya Eczacı Odası tarafından yayınlanan liste ile bugünkü nöbetçi eczaneler belli oldu.
Resmi Gazete’nin 10 Nisan 2025 tarihli sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Sabri İşbilen görevden alınarak Ahmet Uzun atandı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,
Avrupa’nın en yoğun havalimanlarından biri haline gelen Antalya Havalimanı, bu hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılacak yeni terminal binalarında 82 milyon yolcuya hizmet verebilecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 9 Nisan Salı günü Antalya’nın hava durumu parçalı çok bulutlu olması tahmin ediliyor.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz