3 katlı binanın en üst katı alevlere teslim oldu
Bursa'da 3 katlı binanın en üst katında başlayan yangın bir anda büyüdü. Evde bulunan 2 kişi yangından etkilendi.

Bursa'da 3 katlı binanın en üst katında başlayan yangın bir anda büyüdü. Evde bulunan 2 kişi yangından etkilendi.
Yangın, 18.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Soğukkuyu Maallesi Öğretmen Sokak üzerinde bulunan 3 katlı binanın en üst katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kombiden çıkan yangın bir anda evi sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri evde mahsur kalan 2 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Evde mahsur kalan 2 kişi kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edilirken, yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Dumandan etkilenen babaanne ve torun tedbir amaçlı Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA
Antalya'nın Manavgat ilçesinde hafif ticari aracın kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarpmasıyla 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 araç hurdaya dönerken, 2 kişi yaralandı. 186 promil alkollü olduğu belirlenen sürücünün ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde alkollü sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, karşı şeride geçip yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada, 3 kişi yaralanırken sürücü, yaralı arkadaşlarını olay yerinde bırakıp firar etti.
Antalya’da aralarında bir süredir husumet bulunan iki arkadaşın sosyal medya üzerinden başlayan atışmaları kavgayla son buldu. Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı 11 bıçak darbesi ile ağır yaralanan Muhammed Ali Durmuşer hastanede yaşam mücadelesi verirken 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya’nın Kepez ilçesinde derede bulunan cesedin 3 Nisan'dan bu yana kayıp olan Yusuf Bektaş’a ait olduğunun belirlenmesinin ardından ailesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna geldi.
Antalya’da yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan 36 yaşındaki Gözde Gökalp'in erkek arkadaşı Hüseyin Ş., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından “kasten öldürme” suçlamasıyla tutuklandı.
Antalya'nın Aksu ilçesinde bir fabrikada alacak verecek meselesi sebebiyle çıkan tartışmada 1 kişi silahla ağır yaralandı. Fabrikaya konuşmak için gelen Durmuş A.A., aralarında daha önce tartışma yaşanan kişinin babasına 3 el ateş ederek karnından vurdu.
Antalya’nın Kepez ilçesinde Yukarı Düden Çayı’ndan dökülen derede bulunan cansız bedenin, 3 Nisan’dan bu yana kayıp olan kaynak ustası Yusuf Bektaş’a ait olduğu tespit edildi. Cesedin üzerinde Bektaş’ın eşine ait kredi kartı ve çakmak bulunması kimlik teşhisini doğruladı.
Konya-Antalya Karayolu Beydiğin Mahallesi'nde tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada tırın tankerindeki zift yola saçıldı.
Antalya'da evinde kaldığı arkadaşı tarafından tabancayla vurularak öldürülen 29 yaşındaki şahsın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Acılı aile tarafından alınan cenaze, defnedilmek üzere Mersin'in Tarsus ilçesine götürüldü.
Antalya'da trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıt sayısı 1 milyon 594 bin 194 olurken, Isparta'da bu rakam 231 bin 777, Burdur'da ise 176 bin 758'e ulaştı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz