İSTANBUL YİNE BEYAZA BÜRÜNDÜ
İstanbul'da aralıklarla devam eden kar yağışı havadan görüntülendi.

İstanbul'da aralıklarla devam eden kar yağışı havadan görüntülendi.
Meteoroloji bugün İstanbul'da karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerinde kar beklendiğini duyurmuştu. Özellikle kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, yola hazırlıksız çıkan vatandaşlara zor anlan yaşattı. İstanbul’un yüksek kesiminde bulunan Aydos Ormanı ve çevresi beyaza büründü. Aydos Ormanı havadan görüntülendi.
İHA
Antalya’nın Kaş ilçesinde D400 kara yoluna düşen kaya parçaları, ekipler tarafından temizlendi.
Antalya’nın Akseki ilçesinde yüzlerce kenenin yapıştığı yılkı atı için yetkililerle iletişime geçildi, ancak Akseki Belediyesi veteriner olmadığı gerekçesiyle yardım sağlayamadı.
Polonya Enter Havayolları’na ait, İsrailli 180 yolcunun bulunduğu uçak, teknik arıza nedeniyle Antalya Havalimanı’na iniş yaptı.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Ramazan Bayramı’nda görev yapan kamu personeline ziyarette bulundu.
Antalya ile Konya arasındaki ulaşımı hızlandıracak Alacabel Tüneli’nde çalışmalar sona yaklaşıyor. 14 kilometre uzunluğundaki tünelin bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.
Antalya – Altınyaka – Kumluca yolundaki heyelan ve çökmeler nedeniyle ulaşıma tek şeritten izin veriliyor.
AEDAŞ’tan alınan bilgiye göre Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Antalya’da elektrik kesintisi yaşanmayacak.
Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda sadece 10 kilometrelik mesafeye kar yağdı.
Yurdun birçok yerinde yağışlı hava etkisini sürdürürken Antalya’da da Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde hava, parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
Antalya’nın Alanya ilçesinde 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem ilçe merkezinde ve yakın 5 mahallede hafif şekilde hissedilirken bazı vatandaşlar korkarak dışarı çıktı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz