İsrail, Gazze Şeridi’ne insani yardım girişini durdurdu
İsrail, Gazze’de ateşkes ve esir takası anlaşmasının birinci aşamasının sona ermesinin ardından Gazze Şeridi’ne insani yardım girişlerini durdurdu.

İsrail, Gazze’de ateşkes ve esir takası anlaşmasının birinci aşamasının sona ermesinin ardından Gazze Şeridi’ne insani yardım girişlerini durdurdu.
İsrail Başbakanlık Ofisinden yapılan açıklamada, İsrail
Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun bu sabah itibariyle Gazze Şeridi'ne her türlü
insani yardım malzemesinin girişinin durdurulmasına karar verdiği kaydedildi.
İnsani yardımların durdurulmasına, anlaşmanın 42 günlün
birinci aşamasının dün itibariyle sona ermiş olması ve Hamas'ın İsrail'in kabul
ettiği görüşmelere devam edilmesine ilişkin ABD Başkanı Donald Trump'ın Orta
Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff'un taslağını kabul etmemesi gerekçe
gösterildi.
İsrail, esirlerin serbest bırakılması sağlanmadan ateşkese
devam etmeyeceği tehdidinde bulundu.
AA
Türkiye, sahte içki kaynaklı trajedilerle sarsılmaya devam ediyor. Bugün Antalya’da yaşanan bir olay ile Ankara’da artan sahte içki ölümleri, alkol sorununun ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya’da Sanayi, Uncalı, Duraliler ve Kepezüstü kavşaklarında çalışmaların başladığını ifade etti. Bakan Uraloğlu, “Toplam uzunluğu 2 bin 617 metre olan 10 köprü ile Antalya’nın ulaşım altyapısında iyileşme sağlayacağız” dedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından, Antalya'da beklenen yağmur ve dolu etkili oldu.
Antalya Kepez’in Karşıyaka Mahallesi Kara Yusuf Caddesi’nde CHP’li Kepez Belediyesi’nin geçen yıl mayıs ayında başlattığı kaldırım yenileme çalışması, tam anlamıyla bir çevre faciasına dönüştü. Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ağaçların köklerini parke taşlarıyla adeta boğarak, yıllardır bölgeye hayat veren yeşili hiçe saydı.
Antalya’nın Kumluca İlçesinde 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 3 Mart Pazartesi günü Antalya’da hava durumunun parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor.
Mart ayının gelmesi ile birlikte hava sıcaklıklarındaki artış sonrası güneşli havayı fırsat bilen Antalyalılar, ALGE tarafından işletilen Sahil Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ni doldurdu.
İbradı Belediyesinin iftar sofrası geleneği bu yıl ilk olarak İlçe Merkezinde kuruldu. Başkan Sekmen’in de katıldığı iftarda çok sayıda İbradılı aynı sofrada buluştu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 2 Mart Pazar günü Antalya’da hava durumunun parçalı az bulutlu, zaman zaman çok bulutlu olması bekleniyor.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 2 Mart Pazar günü Antalya’daki 6 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz