20 ile vali yardımcısı, 127 ilçeye kaymakam atandı
Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atamalarına göre, 20 ile vali yardımcısı, 127 ilçeye kaymakam atandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atamalarına göre, 20 ile vali yardımcısı, 127 ilçeye kaymakam atandı.
Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma
kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan
atama kararlarına göre, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri (NVİ) Genel Müdürlüğü Daire
Başkanı Levent Yazıcı, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER)
Başkanlığı GAMER Dairesi Başkanı, NVİ Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İbrahim
Dündar, NVİ Genel Müdür Yardımcısı, NVİ Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet
Levent Kepçeli, NVİ Genel Müdür Yardımcısı, Personel Genel Müdürlüğü Daire
Başkanı Mehmet Gökhan Zengin, Personel Genel Müdür Yardımcısı, Göç İdaresi
Başkanlığı Daire Başkanı Mehmet Parlak, İç Güvenlik Stratejileri Dairesi
Başkanı olarak atandı.
Ayrıca 20 ile vali yardımcısı, 127 ilçeye de kaymakam
atandı.
23 Ağustos 2023 tarihli ve 2023/388 sayılı kararla, Onur
Titiz'in İzmir Kiraz Kaymakamı iken Gaziantep Nurdağı Kaymakamlığına, Mehmet
Kılıç'ın Malatya Doğanşehir Kaymakamı iken Erzurum Pazaryolu Kaymakamlığına,
Hikmet Dengeşik'in İzmir Vali Yardımcısı iken Manisa Vali Yardımcılığına, Aziz
Mercan'ın Yalova Vali Yardımcısı iken Bolu Vali Yardımcılığına, Kenan Eskin'in
Malatya Vali Yardımcısı iken Çorum Vali Yardımcılığına, Mehmet Keklik'in Afyonkarahisar
Vali Yardımcısı iken Niğde Vali Yardımcılığına atanmasına dair hükümler iptal
edildi.
Yine aynı tarih ve sayılı kararla, Rıza Gençoğlu'nun,
Kahramanmaraş Vali Yardımcısı iken Sakarya Vali Yardımcılığına atanmasına dair
hüküm de iptal edilerek Bursa Vali Yardımcılığına ataması yapıldı.
AA
Paskalya Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen etkinlikte açıkça misyonerlik faaliyeti yürütüldü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 21 Nisan Pazartesi günü Antalya’nın hava durumu parçalı ve az bulutlu olması tahmin ediliyor.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 20 Nisan Pazar günü Antalya’daki 8 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 20 Nisan Pazar günü Antalya’da havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği bekleniyor.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 18 Nisan Cuma günü Antalya’daki 12 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 19 Nisan Cumartesi günü Antalya’da havanın açık ve az bulutlu geçeceği bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve beraberindeki bakanlar, Dışişleri Eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’na, dün vefat eden ve bugün defnedilen babası Osman Çavuşoğlu için taziye ziyaretinde bulundu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kiraya verdiği Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi ile Nekropol Müzesi arasında bulunan büfenin zarar ettiği gerekçesiyle faaliyetlerine oybirliği ile son verildi.
Antalyalı pazarcı esnafının alın teriyle kazandığı haklar, CHP'li Mesut Kocagöz başkanlığındaki Kepez Belediyesi'nin tartışmalı tutumuyla gölgede kaldı. Antalya 2. İdare Mahkemesi, Emek Mahallesi’ndeki pazar yerinin hukuka aykırı şekilde kooperatife devredilmesini iptal ederek esnafın yüzünü güldürürken, belediyenin mahkeme kararını yok sayarak alanı “tadilat” bahanesiyle işgal etmesi, esnafı çileden çıkardı.
Eski Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun babası Osman Çavuşoğlu, sevenlerinin gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz