Freni boşalan araç kayalıklarda asılı kaldı
Denizli’nin Tavas ilçesinde park halindeyken freni boşalan hafif ticari araç, uçuruma sürüklenerek kayalıklarda asılı kaldı.

Denizli’nin Tavas ilçesinde park halindeyken freni boşalan hafif ticari araç, uçuruma sürüklenerek kayalıklarda asılı kaldı.
Kaza, Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Nikfer Mahallesi’nde
meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Bozdağ Kayak Merkezi yakınlarındaki İp
Burnu mevkiinde park halinde bırakılan hafif ticari aracın bir anda freni
boşaldı. Şarampolü aşan araç, uçuruma doğru sürüklenirken kayalıklarda asılı
kaldı.
Kazada ölü ya da yaralı olmazken, ihbar üzerine olay yerine
gelen jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Maddi hasar meydana gelen araç,
asılı kaldığı uçurumdan çekici yardımıyla çıkarıldı.
İHA
Antalya’da yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan 36 yaşındaki Gözde Gökalp'in erkek arkadaşı Hüseyin Ş., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından “kasten öldürme” suçlamasıyla tutuklandı.
Antalya'nın Aksu ilçesinde bir fabrikada alacak verecek meselesi sebebiyle çıkan tartışmada 1 kişi silahla ağır yaralandı. Fabrikaya konuşmak için gelen Durmuş A.A., aralarında daha önce tartışma yaşanan kişinin babasına 3 el ateş ederek karnından vurdu.
Antalya’nın Kepez ilçesinde Yukarı Düden Çayı’ndan dökülen derede bulunan cansız bedenin, 3 Nisan’dan bu yana kayıp olan kaynak ustası Yusuf Bektaş’a ait olduğu tespit edildi. Cesedin üzerinde Bektaş’ın eşine ait kredi kartı ve çakmak bulunması kimlik teşhisini doğruladı.
Konya-Antalya Karayolu Beydiğin Mahallesi'nde tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada tırın tankerindeki zift yola saçıldı.
Antalya'da evinde kaldığı arkadaşı tarafından tabancayla vurularak öldürülen 29 yaşındaki şahsın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Acılı aile tarafından alınan cenaze, defnedilmek üzere Mersin'in Tarsus ilçesine götürüldü.
Antalya'da trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıt sayısı 1 milyon 594 bin 194 olurken, Isparta'da bu rakam 231 bin 777, Burdur'da ise 176 bin 758'e ulaştı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.
Antalya'da çıkan yangında evi küle dönen ve sinir krizi geçiren kadın komşuları tarafından ambulansa taşındı.
6 ayrı organize suç örgütüne düzenlenen operasyonlarda S.B., H.Y. ve A.B. isimli elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 158 şüpheli yakalandı.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Güneyköy Mahallesi’nde bulunan bir muz bahçesinde çıkan yangın yaklaşık 5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınabildi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz