"3. Eskiyörük Uçurtma Şenliği" yapıldı
Antalya’nın Serik ilçesinde “3. Eskiyörük Uçurtma Şenliği” yapıldı.

Antalya’nın Serik ilçesinde “3. Eskiyörük Uçurtma Şenliği” yapıldı.
Eskiyörük Mahalle Muhtarlığı tarafından Bababelen Tepesi'nde
düzenlenen şenlikte, çocuklar arasında çuval, yumurta taşıma, halat çekme ve
bayrak yarışları gerçekleştirildi.
Bazı çocuklar uçurdukları uçurtmalarla gökyüzünü
renklendirdi.
Mahalle Muhtarı Ramis Güzel, gazetecilere yaptığı
açıklamada, etkinliğe 800'ün üzerinde çocuğun katıldığını ifade etti. Çocukları
sevindirmek için şenlik düzenlediklerini belirten Güzel, "Çocuklar
yarışırken eğlendiler, ödül kazandılar. Çocuklarımızı bir gün de olsa sosyal
medya ve bilgisayarlardan kurtarıp, güzel bir vakit geçirmelerini sağlamak
istedik." dedi.
Yarışmalarda dereceye giren çocuklara bisiklet, paten,
ayakkabı, saat, satranç takımı hediye edildi.
Programa, Serik Kaymakamı Cemal Şahin de katıldı.
AA
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 18 Nisan Cuma günü Antalya’daki 12 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 19 Nisan Cumartesi günü Antalya’da havanın açık ve az bulutlu geçeceği bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve beraberindeki bakanlar, Dışişleri Eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’na, dün vefat eden ve bugün defnedilen babası Osman Çavuşoğlu için taziye ziyaretinde bulundu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kiraya verdiği Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi ile Nekropol Müzesi arasında bulunan büfenin zarar ettiği gerekçesiyle faaliyetlerine oybirliği ile son verildi.
Antalyalı pazarcı esnafının alın teriyle kazandığı haklar, CHP'li Mesut Kocagöz başkanlığındaki Kepez Belediyesi'nin tartışmalı tutumuyla gölgede kaldı. Antalya 2. İdare Mahkemesi, Emek Mahallesi’ndeki pazar yerinin hukuka aykırı şekilde kooperatife devredilmesini iptal ederek esnafın yüzünü güldürürken, belediyenin mahkeme kararını yok sayarak alanı “tadilat” bahanesiyle işgal etmesi, esnafı çileden çıkardı.
Eski Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun babası Osman Çavuşoğlu, sevenlerinin gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 18 Nisan Cuma günü Antalya’da havanın açık ve az bulutlu geçeceği bekleniyor.
Akdeniz’in en büyük turizm merkezinin dünyaya açılan kapısı Antalya Havalimanı, terminal ve hava tarafı kapasitesini genişleterek yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı.
Tarım ve Orman Bakanlığının taklit ve tağşiş listesi ile sağlığı tehlikeye düşürecek gıdalar listesi yenilendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 17 Nisan Perşembe günü Antalya’da havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz