BAŞKANI ERCENGİZ TABURCU OLDU
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi gören Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bugün taburcu edildi. Ercengiz'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi gören Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bugün taburcu edildi. Ercengiz'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Burdur Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun Ercengiz'in 5 Kasım'da Covid-19 test sonucu pozitif çıktı. Evinde 1 hafta boyunca tedavi gören Başkan Ercengiz, şikayetleri artınca Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kandaki oksijen miktarının düşmesi sonucu Ercengiz, 15 Kasımda Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Burada 5 gün boyunca Covid-19 tedavisi gören Ercengiz, bugün sabah saatlerinde taburcu edildi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Başkan Ali Orkun Ercengiz'in bir süre daha evinde tedavisine devam edileceği öğrenildi.
BAŞKAN ERCENGİZ EVİNDE
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ndeki koronavirüs tedavisi tamalanan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, taburcu olduktan sonra, eşi Hülya Ercengiz ve oğlu Mehmet Ali Ercengiz ile birlikte Burdur'daki evine geldi. Ercengiz'i evine gelişinde CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Evinin önünde gazetecilere açıklama yapan Ercengiz, "Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevkimiz gerçekleşmişti. Bugün itibarıyla taburcumuzu gerçekleştirdi doktorlarımız. Şükürler olsun genel sağlık durumumda herhangi bir sıkıntı yok. Fakat hastalığa bağlı olarak yorgunluk, halsizlik, bitkinlik gibi sıkıntılarım birkaç gün daha devam edeceği için evde dinlenerek tedavimin daha uygun olduğuna kanaat getirdi değerli hocalarımız" dedi.
Tedavi sürecinde hem Burdur Devlet Hastanesi'nde hem de Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde her türlü medikal desteğin verildiğini aktaran Ercengiz, "Zor bir hastalık, her kişiye göre farklılık gösterebilen, hem semptomları hem de hastalığın seyri açısından sıkıntılı bir hastalık. Ön şart korunmak, tedavi olmak. Elbette artık tıp olanaklarından mümkün gibi gözüküyor ama hastalıktan korunmak öncelikli şartımız olsun. Ben herkese şifalar diliyorum. Çünkü şunu unutmamak lazım, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi. Bir tek nefesin bile kıymetini bilelim. Lütfen sevdiklerimiz için tüm uyarılara riayet edelim. Kurallara uyalım. Hepinizi seviyorum. Bu süreç içerisinde arayan, soran destek olan ve her türlü sosyal medya üzerinden bizlere ulaşmaya çalışan fakat benim de birebir yanıt veremediğim, arkadaşlarımın, eşimin yanıt verdiği telefonlarla da herkesten haberdarım. Herkese de çok çok teşekkür ediyorum. Sizleri seviyorum, sağlıklı günler diliyorum" ifadelerini kullandı.
DHA
Lider Gazete’nin “İttifaka Hançer: Kaş’ta Siyasi Tuzak” ve “CHP’nin Maskesi İtirazla Düşecek” başlıklı haberleri ortalığı salladı. Antalya Kaş’ta CHP’li Meclis Üyeleri’nin sinsi tuzağı deşifre oldu! İmar Komisyonu üyeliği seçiminde MHP’yi destekleyerek ittifak içinde kriz oluşturmak isteyen CHP’nin kirli planı, sonuçsuz kaldı. AK Parti’nin çifte itirazı ve MHP’nin uyanışı, CHP’nin maskesini düşürdü.
Antalya Havalimanı, yenilenen yüzüyle ilk büyük sınavını Antalya Diplomasi Forumu’nda verecek. Avrupa’nın en yoğun havalimanlarından biri olma yolunda dev bir adım atan Antalya Havalimanı, kapasitesini 35 milyondan 82 milyona çıkardı. Bugün Antalya’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla açılacak yeni terminal binaları, Antalya’yı dünya turizm ve diplomasi sahnesinde daha da öne taşıyacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Antalya Orman Bölge Müdürü Zafer Derince İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü’ne atanırken Derince’den boşalan Antalya Orman Bölge Müdürlüğü görevine ise Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran atandı.
Resmi Gazete’nin 10 Nisan 2025 tarihli sayısında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde Antalya İl Müdürü Tevfik Altınay görevden alındı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 10 Nisan Perşembe günü Antalya’nın hava durumu parçalı çok bulutlu olması tahmin ediliyor.
Vatandaşlar Antalya’daki nöbetçi eczaneleri araştırmaya başlarken, Antalya Eczacı Odası tarafından yayınlanan liste ile bugünkü nöbetçi eczaneler belli oldu.
Resmi Gazete’nin 10 Nisan 2025 tarihli sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Sabri İşbilen görevden alınarak Ahmet Uzun atandı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,
Avrupa’nın en yoğun havalimanlarından biri haline gelen Antalya Havalimanı, bu hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılacak yeni terminal binalarında 82 milyon yolcuya hizmet verebilecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 9 Nisan Salı günü Antalya’nın hava durumu parçalı çok bulutlu olması tahmin ediliyor.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz