Bakan Ersoy’dan geçmiş olsun mesajı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya’da yaşanan sel felaketi sonrası sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya’da yaşanan sel felaketi sonrası sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayımladı.
Antalya’da gece saatlerinde başlayan ve hayatı olumsuz
etkileyen kuvvetli yağış ve fırtına sonrası birçok Antalyalı zor anlar yaşadı.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da yaşanan sel felaketi sonrası bir
geçmiş olsun mesajı yayımladı.
Bakan Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu
ifadelere yer verdi:
“Antalya'da yoğun yağış sonrası yaşanan sel ve su
baskınlarından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi
iletiyorum.
Yaralarımızı en kısa sürede sarmak için devletimiz ve ilgili
tüm kurumlarımız sahada çalışmalarını hızla sürdürüyor.”
Antalya’nın ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 105'inci yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi.
İstanbul’da bugün saat 12.49’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem, Antalya’da fiziksel bir sarsıntıya yol açmasa da deprem gerçeğini bir kez daha hatırlattı.
Antalya Hava Meydan Komutanı Albay Sabri Akın ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Antalya’ya gelen Türk Yıldızları Pilotları, Antalya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret etti.
İstanbul'da Silivri açıklarında saat 12.49'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şiddetli deprem, çok sayıda çevre ilden de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya da tüm ekiplerin saha taramalarına başladığını aktardı. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre en küçüğü 3,1 en büyüğü 6,2 büyüklüğünde olan toplam 12 deprem meydana geldi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 23 Nisan Çarşamba günü Antalya’da hava parçalı bulutlu olacak.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 23 Nisan Çarşamba günü Antalya’daki 3 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Kurtuluş mücadelesini başlatan, Cumhuriyet'e giden yolda büyük adımlar atılmasını sağlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi, 105 yıldır milli iradenin simgesi olmaya devam ediyor.
2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı’nın Aksu Belediye Başkan adayı ve eski Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olan Durmuş Ali Arslan’ın silahlı saldırısında yaralanan 70 yaşındaki Hamit Sunbat, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Yağışlı havanın tekrardan Türkiye’yi etkisi altına alacağını söyleyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Hava Tahmin Uzmanı Mehmet Özdemirci, perşembe gününe dikkat çekerek, “Batı Akdeniz kıyıları içerisinde ve Antalya dahil olmak üzere sağanak yağış geçişleri göreceğiz ama sıcaklıklar oldukça yüksek” dedi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz