Arızalanan otomobil, 2 ayrı kazaya neden oldu
Antalya’nın Manavgat ilçesinde arızalanan otomobilini hiçbir önlem almadan iterek götürmeye çalışan otomobil sürücüsü, 2 ayrı kazanın yaşanmasına neden oldu.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde arızalanan otomobilini hiçbir önlem almadan iterek götürmeye çalışan otomobil sürücüsü, 2 ayrı kazanın yaşanmasına neden oldu.
Meydana gelen kazalarda yaralanan olmazken, aracı arızalanan
sürücüye, önlem almadan kara yolunda bekleme yapmaktan 993 TL para cezası
uygulandı.
Edinilen bilgiye göre, Alanya-Antalya D-400 kara yolunda
Alanya istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki Salih Ç.’nin kullandığı
otomobil, Sorgun-Otogar Köprülü Kavşağı üzerine geldiğinde bilinmeyen bir
nedenle stop etti.
Salih Ç., otomobilinden inerek hiçbir önlem almadan tek
başına aracını iterek yoluna devam ederken, diğer araç sürücüleri için büyük
tehlike oluşturdu. İhbar üzerine olay yerine gelen Manavgat Emniyet Müdürlüğü
Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri yolda önlem almasına rağmen tek şeride
düşen yolda, önce Ahmet Mert’in kullandığı otomobil ile Şerife Sülek’in
kullandığı otomobil çarpıştı. Trafik ekipleri kaza yapan sürücülerle
ilgilendiği sırada bu kez yaklaşık 100 metre uzaklıkta Mehmet Öztürk’ün
kullandığı otomobil ile Hüseyin Tunç’un kullandığı otomobil çarpıştı.
Kazalarda şans eseri yaralanan olmazken, köprülü kavşakta
kaza yapan araçların çekilmesinin ardından trafik normale döndü.
Ekipler, arızalanan otomobilin sürücüsüne önlem almadan kara
yolunda bekleme yapmaktan 993 TL para cezası uyguladı.
İHA
Antalya’da yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan 36 yaşındaki Gözde Gökalp'in erkek arkadaşı Hüseyin Ş., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından “kasten öldürme” suçlamasıyla tutuklandı.
Antalya'nın Aksu ilçesinde bir fabrikada alacak verecek meselesi sebebiyle çıkan tartışmada 1 kişi silahla ağır yaralandı. Fabrikaya konuşmak için gelen Durmuş A.A., aralarında daha önce tartışma yaşanan kişinin babasına 3 el ateş ederek karnından vurdu.
Antalya’nın Kepez ilçesinde Yukarı Düden Çayı’ndan dökülen derede bulunan cansız bedenin, 3 Nisan’dan bu yana kayıp olan kaynak ustası Yusuf Bektaş’a ait olduğu tespit edildi. Cesedin üzerinde Bektaş’ın eşine ait kredi kartı ve çakmak bulunması kimlik teşhisini doğruladı.
Konya-Antalya Karayolu Beydiğin Mahallesi'nde tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada tırın tankerindeki zift yola saçıldı.
Antalya'da evinde kaldığı arkadaşı tarafından tabancayla vurularak öldürülen 29 yaşındaki şahsın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Acılı aile tarafından alınan cenaze, defnedilmek üzere Mersin'in Tarsus ilçesine götürüldü.
Antalya'da trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıt sayısı 1 milyon 594 bin 194 olurken, Isparta'da bu rakam 231 bin 777, Burdur'da ise 176 bin 758'e ulaştı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.
Antalya'da çıkan yangında evi küle dönen ve sinir krizi geçiren kadın komşuları tarafından ambulansa taşındı.
6 ayrı organize suç örgütüne düzenlenen operasyonlarda S.B., H.Y. ve A.B. isimli elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 158 şüpheli yakalandı.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Güneyköy Mahallesi’nde bulunan bir muz bahçesinde çıkan yangın yaklaşık 5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınabildi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz