Zorlu maç öncesi moral yemeği

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde zirve mücadelesi veren Muratpaşa Belediyespor oyuncuları ve kulüp yöneticileriyle Yenimahalle maçı öncesi yemekte bir araya geldi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde zirve mücadelesi veren Muratpaşa Belediyespor oyuncuları ve kulüp yöneticileriyle Yenimahalle maçı öncesi yemekte bir araya geldi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde 2'nci yarıda hızlı bir çıkış yapan Muratpaşa Belediyespor Hentbol takımı ve kulüp yöneticileriyle akşama yemeğinde bir araya geldi. Üst üste aldığı galibiyetlerle lig 2'nciliğine yükselen Paşanın Melekleri'nin cumartesi oynayacağı Yenimahalle maçı öncesi düzenlenen moral yemeğinde Kulüp Başkanı Murat Şimşek, gösterdiği özveri ve kulübe olan destekleri dolayısıyla Başkan Uysal'a teşekkür etti.

Muratpaşa Belediyespor, Yenimahalle Belediyesi'yle 16 Şubat Cumartesi kendi evinde, Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda karşılaşacak. Karşılaşma saat 15.00'de başlayacak. Paşanın Melekleri, ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 27 - 31 kazanmıştı.