ZAMANI GEÇİYOR

Süper Lig'de yenilmezlik kıran Antalyaspor, bu serisiyle tarihine yeni bir halka eklerken, üst üste alınan 6. beraberlik de gözden kaçmıyor. Bu anlamda da rekor kıran Antalyaspor için artık kazanma vakti gelmişti ve bu 3 puan için de en doğru adres Kasımpaşa olacaktı.

Ancak Ersun Yanal, yine beklemeyi ve topu rakibe vermeyi tercih etti. İlk yarıda Amilton ve Gökdeniz Bayrakdar'ın önüne atılacak uzun toplar dışında hücum planı ortaya koymayan Kırmızı-Beyazlılar, sürpriz bir golle soyunma odasına önde gitti. Hakan Özmert'in kullandığı serbest vuruşta kaleci Ramazan Köse'nin de hatasıyla filelerle buluşan top, adeta hediye oldu.

İkinci yarıda Kasımpaşa riskleri ele almasıyla birlikte Antalyaspor, rakip kalede daha çok tehlike yaratmasına karşın özellikle 60'tan sonra büyük baskı yedi. Bunda topu ileri taşıma görevinin en önemli isimlerinden Amilton'un yorularak oyundan çıkması da önemli ölçüde etkiledi. İstanbul ekibi için gol de gecikmedi. Golün mimarı Hakan Özmert, bu kez atağa çıkarken kaptırdığı top takımı adına pahalıya mal oldu. 1-1'den sonra iyice geriye yaslanan Antalyaspor için ikinci yarıdaki oyuna bakıldığında 1 puan başarı olarak görülebilir.

Sonuç olarak Antalyaspor kazanamamasına rağmen yenilmezlik rekorunu geliştirdi. Ancak şunu da unutmamak lazım ki Kırmızı-Beyazlılar 7 maçtır da kazanamıyor.

Gol atana kadar kesinlikle sıkılmadan, vazgeçmeden katı savunmasını  ortaya koyan Antalyaspor'u henüz çözüp mağlup edebilen çıkmadı. Ersun Yanal'ın oluşturduğu bu sistemin de çökmesi oldukça güç görünüyor. Ancak araya galibiyet de sıkıştırmanın zamanı geldi de geçiyor bile...