ZALİMİN ZULMÜ

İsrail tarihin en eski milletlerindendir. Ömürleri hep insanlara -peygamberler dahil- zulmetmekle geçmiştir. 43 tane mübarek peygamberi katletmişler ve Allah’ın lanetine uğramışlardır. 2000 sene devletler içinde azınlık olarak yaşamışlardır. Fakat birbirlerini destekleyip devletler arasında fitnelik yaptıkları için rahat yaşamışlardır.

1901 yıllarında Sultan Abdülhamit Hazretlerinden Osmanlı’nın dış borçlarını ödemek şartı ile Filistin’den toprak istemişlerdir, O da “O topraklar milletimizindir” deyip onları reddetmiştir. Maide Suresi ayet 82’de “Müslümanlara karşı düşmanlıkta insanların en şiddetlisi Yahudiler ve müşriklerdir” diye geçmektedir.

Sultan Hamit Hazretlerini kötü tanıtmak için Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitimine sızmışlar ve bu aziz milletin evlatlarına yüz sene O’nu kötü tanıtmışlardır.

Gelelim İsrail zulmüne;

1917’de Osmanlı, Arap aleminden geri çekilince o mübarek topraklardan başta Filistin İngilizlerin elinde kaldı. 1948’de İngilizler burada bir Yahudi devleti kurdular. Yani İslam aleminin kalbine hançer sapladılar. Maalesef İsrail’i ilk tanıyanlardan biri biziz.

1948’den beri Filistin’de 73 senedir zulüm devam ediyor. 1967 savaşında Mısır’dan Sina Yarımadası, Suriye’den Golan Tepeleri, Ürdün’den Kudüs bölgesini işgal ettiler. İşin özeti ABD’nin 6. Filosu Akdeniz’de durduğu müddetçe bu İsrail zulmü devam edecektir. Peki, 6. Filo Akdeniz’den gider mi?

Akdeniz kimsenin babasının çiftliği değil. Sevgili Peygamber Efendimiz (sav) bundan 14 asır evvel şöyle buyurmuş: “Müslümanlarla Yahudiler arasında büyük -korkunç- bir savaş çıkacaktır. Müslümanlar galip gelecektir.”

1991’deki Irak işgali, yine 2003’deki Saddam’ı ele geçirme operasyonları… Halen devam eden Suriye işgalinin esas maksadı Türkiye’yi çember içine almaktı. Onu da Yunanistan’a 10 tane hava üssü kurmakla başardılar. Onların planına göre geriye ne kaldı? 40 senedir terörle, 2016 da FETÖ kafiri ile başaramadıklarını şimdi sırf İsrail’in hatırına belki de yanlarına Nato’yu da alarak benim aziz vatanımı işgale kalkışmaktır. Onlar bizi 1071’de, 1453’de,1922’de, 1974’de anlayamamış.

Ben buradan açıkça söylüyorum -Rabbimizin yardımına güvenerek- eğer Anadolu ve İstanbul için bir delilik yapmak isterlerse ABD Akdeniz’i terk etmek zorunda kalır. Zalim İsrail haritadan silinir. Çürük diş gibi insanı sürekli rahatsız eden Yunanistan’ın da kuyruğu kopar.

FİLİSTİN YARDIM BEKLİYOR

Peki, bunu nasıl cesaret edip de yazıyorum.

Efendiler! Sevgili Peygamberimiz (sav) müjdeyi vermiş. ABD’nin ihtiyar başkanı İsrail’in hizmetçisi olmayı kabul etmiş. Batı tamamen susmuş, ölüden ses çıkmadığı gibi. 22 Arap Devletinden 17’sinden hiç ses yok. İsrail de fırsatı yakalamış, mazlum Filistinli kardeşlerimize de bir yardım lazım.

ZALİMLERİN AKIBETİ

Nemrut azmış, Hz Allah (cc) topal bir sineğe görev verdi. Firavun azmıştı, Kızıldeniz’de Azrail aleyhisselam bir avuç balçıkla işini bitirdi. Ebrehe azmıştı, Ebabil kuşları görev aldı. Şimdi de kafir İsrail hem azdı hem kudurdu. Şimdi seyredelim, bu görev Fas’a mı verilir Cezayir’e mi Tunus’a mı. Yoksa İsrail’in kuzeyindeki aslanlara mı.

Her şeyin en iyisini Hz Allah (cc) bilir. Yüce Rabbim azgın kafirlerin şerrinden korusun (amin)!