YÜRÜYEN MERDİVEN EZİYETİ
Antalya’da hırsız ya da hırsızlar, üst geçidin yürüyen merdivenindeki kuyu kapağını çaldı. Yürüyen merdiven kapatılınca yayalar mağdur oldu.

Antalya’da hırsız ya da hırsızlar, üst geçidin yürüyen merdivenindeki kuyu kapağını çaldı. Yürüyen merdiven kapatılınca yayalar mağdur oldu.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi Kızılırmak Caddesi üzerindeki üst geçide ait yürüyen merdivende meydana geldi. Sabah erken saatlerde üst geçidi kontrole gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yürüyen merdivenlerin çalışmadığını gördü. Görevliler yaptıkları incelemede, merdivenin çıkış bölümündeki kuyu kapaklarından birinin yerinde olmadığını tespit etti. Durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildiren ekipler, üst geçidin çıkış bölümünü bariyerle kapatıp önlem aldı. Kapağın alındığı yere bir kişinin düşmemesi ise şans olarak değerlendirildi. Bir ay önce yine aynı bölgedeki yürüyen merdivenlerin kuyu kapaklarının çalındığı öğrenildi. Polis hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Görevliler, demir vidalarla tutturmalarına rağmen kapakların sürekli çalınmasına şaşırdıklarını dile getirdi. Kapanan merdivenden yaşlı ve engeli bireylerin güçlükle inip çıktığı görüldü.
"EN AĞIR CEZAYI ALSINLAR"
Kapatılan merdivenden güçlükle inen Fazıl Ülgen, Böyle bir olay görmedim, gerçekten saçmalık. Bunu yapan kişiye insan denilmez. İnsanlar mağdur oldu, yürüyeni, yürüyemeyeni var. Bunu yapanları kınıyorum. Yaş itibariyle biz inmekten zorlanıyoruz. Bu insanları lanetliyorum. Yakalanıp en ağır cezayı almalarını istiyorum” dedi.
"MAĞDUR OLDUK”
Merdivenden inen Mahmut Ezirdağ, “Bugüne kadar yollardan rögar kapaklarının, çöp tenekelerinin çalındığını gördüm ama yürüyen merdivenin parçalarının çalındığınız ilk kez görüyorum. Burası kamunun, insanlarımıza hizmet verilen bir yer. Bölgede hırsızlık arttı. Diğer merdivenlerinde birkaç gün önce böyle kapaklarını çaldılar. Burası herkese hizmet ediyor, milli servet. Yaşlılar, hamileler, engelliler var, insanlarımız mağdur oluyor” diye konuştu.
İHA
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 yaşındaki çocuğun darbedilmesine ilişkin müfettiş görevlendirdi
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, seyyar satış yapan bir aracın bagajında 4 kasa içinde 85 kilo kokmuş balık ele geçirdi. Şahıs hakkında tutanak tutulup, cezai işlem uygulanırken, balıklar imha edildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinde meydana gelen trafik kazalarında 7 günde 62 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 388 kişinin yaralandığını bildirdi.
Antalya’da meydana gelen trafik kazası sonrası çıkan kavgada motosiklet sürücüsü araçta bulunan 2 kişiyi bıçakla yaraladı.
Antalya’da, iki yıldır farklı suçlardan aranan firari hükümlü, saklandığı evdeki gizli tünelden kaçarken yakalandı.
Antalya’da çalıştığı 5 yıldızlı otelde aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan 24 yaşındaki gıda mühendisi hayatını kaybetti.
Manavgat’ta tüplü seyyar mısır arabasında çıkan yangın vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde karıştığı kaza sonrası kaçan alkollü sürücü 1 kilometre mesafede saklandığı tarlada jandarma ekiplerince yakalandı. Sürücüye 9 bin 268 TL para cezası uygulanırken ehliyetine 6 aylığına geçici olarak el konuldu.
Antalya'nın Serik ilçesinde hasta taşıyan ambulans ile cipin karıştığı kazada 9 kişi yaralandı.
Antalya Kaş’ta görevli bir imamın 80 yaşındaki zengin bir kadınla yaşadığı gizli ilişki iddiası ilçeyi şoke etti. İlişkinin yaşlı kadının taşınmazlarını satmaya başlamasıyla ortaya çıktı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz