Yurt dışı seyahatini bırakıp Genel Başkanı karşılamaya gelmedi

Antalya’da bir takım programa katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’la ilgili değerlendirmede bulundu. Öte yandan yurt dışına çıkan Ümit Uysal’ın Özgür Özel’i karşılamaya gelmemesi gözlerden kaçmadı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nin anahtar teslim törenine katılmak üzere Antalya’ya geldi. Antalya programı kapsamında önce CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Özel daha sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Özel soru-cevap kısmında ise CHP Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’la gelen soru üzerine değerlendirmede bulundu.


“KULAĞIMDA O GÜZEL İFADELERİ VAR”

Uysal’ın adaylığını değerlendiren Özgür Özel şunları söyledi:

“Kendisi Muratpaşa’da bir dönem daha görev yapmak istediğini, bu konuda bu fırsatın verilmesi gerektiğini söylediğinde şunu söylemiştim; ben kişi ile ilgili kararımı verirken şuna bakarım, partimin faydasına ise ‘doğru’ derim. O gün kararı il başkanımızın, milletvekillerimizin, büyükşehir belediye başkanımızın ve örgütümüzün oluru ile kendisini adaylaştırdık. Kendisinin o gün bana ifade ettiği söylemler, bizim yönetim tarzımızla ilgili ifadeler gerçekten bunu ancak benim annem söylerdi. Böyle güzel şeyleri herhalde… Kulağımda o güzel ifadeleri var. Bundan sonra da onlar kalacak.”


UYSAL GELMEDİ, ÖZEL CEVAP VERMEDİ

Öte yandan geçtiğimiz pazartesi günü Avrupa Sürdürülebilir Kentler Konferansı’na katılmak üzere Danimarka'nın Aalborg kentine giden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i karşılamak üzere Antalya’ya dönmemesi dikkatlerden kaçmadı. Özel bu konuyla ilgili yöneltilen soruya ise cevap vermedi.

Özgür Özel Antalya programı kapsamında turizm temsilcileriyle buluştuktan sonra Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nin anahtar teslim törenine katılacak ardından ise Kepez Belediyesi’ne ziyarette bulunacak.


AYRINTILAR GELİYOR…