Yüksekova'da sazlık alev alev yanıyor
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde birçok kuş türünün yaşadığı Nehil Sazlığı alev alev yanıyor.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde birçok kuş türünün yaşadığı Nehil Sazlığı alev alev yanıyor.
Bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın, Nehil Sazlığı'nın orta kısmında kısa sürede büyüyerek yayıldı. Yangını gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye gelen Yüksekova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, zorlu arazi şartlarına rağmen söndürme çalışmalarını sürdürüyor. Birçok kuş türüne ev sahipliği yapan sazlıktan yükselen alevler ve duman ilçe merkezinden gözükürken, bataklıktan dolayı müdahale güçlükle yürütülüyor.
İHA
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kaleiçi Hıdırlık Sokak üzerine yapılan parktaki ağaçtan keçi heykeller yerle bir edildi. ‘Denizden Gelen Ağaçların Dansı’ adı verilen sergideki heykelleri arasında yer alan ağaç keçiler bakımsızlıktan tahrip oldu ve yerlerde sürünmeye başladı.
Antalya'da eşinin fotoğrafını sosyal medyada gördüğü gerekçesiyle çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı'yı yumruklayarak öldüren sanık, "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanığa, maktulün ailesine hakaret ettiği gerekçesiyle ayrıca 36 bin TL adli para cezası verildi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde 2. katın penceresinden atılan 36 günlük bebek hayatını kaybederken, bugün adliyeye sevk edilen anne tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya'nın Kaş ilçesinde çıkan yangında, iki katlı ev kullanılamaz hale geldi.
Antalya'nın Kaş ilçesinde kamyonet ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.
Manavgat ilçesinde bir depoya düzenlenen operasyonda 58 bin adet kaçak güneş gözlüğü ele geçirildi.
Antalya'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 4 ton kaçak tütün ele geçirildi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 21 yaşındaki genç, motosikletinin bariyerlere çarparak parçalanması sonucu hayatını kaybetti.
Antalya’da 100 bini aşkın üyesi olan bir iş ve eleman arama grubunda bir şahıs böbreğini satmak için ilan verdi. Şaşkınlık yaratan ilana gelen esprili cevaplar kırıp geçirirken, duyarlı vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz