Yüksek beklenti yüksek stres!

Galatasaray yenilgisinin ardından Ümraniyespor karşısında 3 puana ulaşmasına karşın futbol anlamında sınıfı geçemeyen Antalyaspor’da teknik sorumlu Alfons Groenendijk, yüksek beklentinin takımı strese soktuğunu söyledi. Stresin takımın performansını aşağı seviyelere çektiğini itiraf eden Hollandalı teknik adam, “Takımın üzerinde stres vardı. Geçen sezon 16 maç yenilmeyen takıma karşı oluşan beklentiden kaynaklı olan bu stres takımın üzerinde etki yaptı ve istediğimiz oyunu sergileyemedik” dedi. Dile getirilen şampiyonluk sözleri ve yüksek hedef belirlemeyle ilgili olarak da konuşan Groenendijk, "Şampiyonluk uzun ve meşakatli bir yol. Gerçekçi olup maç maç yolumuzu belirlemeliyiz” sözlerine yer verdi.

BOFFIN MAÇTA TUTTU

Çok basit oynayıp, çok basit düşündüklerini ifade eden deneyimli çalıştırıcı, “Boffin'in kurtarmış olduğu toplar bizi maçta tuttu. İkinci yarı ise sahada çok daha fazla çalışan ve üretken olma isteğiyle mücadele eden bir takım vardı. Bünyamin ve Haji'yi tebrik ediyorum. Bu galibiyet soyunma odasını biraz rahatlatan bir galibiyet oldu. Stresimizi üzerimizden aldı diyebilirim. Skor iyi, üç puan iyi ancak oyuna baktığımızda gidilecek daha çok uzun bir yolumuz olduğunu düşünüyorum” dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI

3’üncü hafta mücadelesinde son şampiyon Trabzonspor karşısına çıkacaklarını hatırlatan Groenendijk, “Bizim bu seviyelerde karşılaşmak isteyeceğimiz bir rakip. Bu maçları çok daha iyi futbol ve çok daha iyi bir skorla geçmemiz gerekiyor. Tüm bunları dolu tribünler önünde yaparsak önümüzdeki hafta da galibiyete uzanabiliriz” sözlerine yer verdi.

HABER MERKEZİ