YÖNETİCİLERE PROJE ÇAĞRISI

Vali Ersin Yazıcı, Antalya Ticaret Platformu (ATİP) Başkanı Muhteşem Kabasakal ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Vali Yazıcı; “Eğer bir yerde iyi anılmak istiyorsanız, toplumda karşılığı olan projelere imza atın. Bunu bütün yöneticilerimize söylüyorum.” dedi.

Dernek üyeleriyle karşılıklı soru-cevap şeklinde geçen toplantıda Vali Yazıcı, yakın coğrafyamızda yaşanan gelişmeleri, bu gelişmelerin Antalya’nın ticaretine, turizmine, ekonomisine, sanayisine etkilerini ve 2022 yılına hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.  Toplantıda Ukrayna-Rusya arasında yaşanan gelişmelerin Antalya’ya etkileri hakkında konuşan Vali Yazıcı, bu gelişmelerin Antalya’nın ticaretine, turizmine, ekonomisine, sanayisine etkilerini değerlendirdi.

ÖZEL PROJELER YAPMALISINIZ

Vali Yazıcı, üst düzey yöneticilerin bir bölgede anılmak istiyorlarsa toplumda karşılığı olan işlere imza atmaları gerektiğini ifade ederek; “Kaymakamlarımıza yaptığınız iyi işlerle anılmalarını söylüyorum. Eğer görev yaptığınız yerde iyi anılmak istiyorsanız, size özel ve sizinle anılacak toplumda karşılığı olan bir şeyler yapmalısınız. Bu yüzden bulunduğunuz ve çalıştığınız yerde tespit ettiğiniz eksikliklerin üzerine yoğun bir şekilde gidin” dedi.

İNSANA DOKUNMAMIZ LAZIM

Antalya’nın turizmde olduğu gibi tarımda da öncü şehir olduğuna dikkat çeken Vali Yazıcı; “Burası önemli bir tarım şehri. Tarımda dünya standartlını yakalayamazsanız işiniz çok zor. Antalya bu konuda çok iyi ve örnek bir şehir. Tarımdaki bu tecrübemizi eğitimle daha da geliştirerek, tarım alanında daha başarılı işler çıkarabiliriz. Dolayısıyla bundan sonraki aşamada insana dokunmamız gerekli. Tarımın dünya standartlarında yapılması için çiftçinin eğitilmesi şart. Bunu da şehrimiz için ülkemiz için el birliğiyle yapmamız gerekli” ifadelerini kullandı.

Toplantının sonunda Antalya Ticaret Platformu (ATİP) Başkanı Kabasakal, Vali Yazıcı’ya, adına TEMA Vakfına 1 adet fidan bağışının yapıldığı sertifikayı takdim etti.

HABER MERKEZİ