YOL ORTASINDA ARACINDAYKEN İNFAZ EDİLDİ
Ankara’da yolda park halindeyken otomobilinin içerisinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından silahlı saldırıya uğrayan İlhami Topçu, olay yerinde hayatını kaybetti.

Ankara’da yolda park halindeyken otomobilinin içerisinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından silahlı saldırıya uğrayan İlhami Topçu, olay yerinde hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Altındağ ilçesi Sanayi Caddesi üzerinde park halinde bulunan 06 CLV 71 plakalı otomobiline binen İlhami Topçu kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Boynundan ve koltuk altına isabet eden kurşunların ardından ağır şekilde yaralan Topçu olay yerinde hayatını kaybetti.
Olay yerine gelen ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı. Topçu'nun cansız bedeni olay yeri incelemesinin ardından Keçiören Adlı Tıp Kurumuna kaldırıldı. Acı haberi alan yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü esnada, Topçu'nun oğlu güvenlik şeridini aşarak olay yerine girdi. Polis ekiplerine “Babam öldü mü?” sorusunu soran Topçu'nun oğlu, acı haberi alınca gözyaşlarına hakim olamadı. Topçu'nun oğlunun telefonla acı haberi diğer yakınlarına haber vermesi üzerine olay yerine gelen yakınları ise zanlının eşkalinin belirlenmesi için polise yardımcı olmaya çalıştı.
İHA
Antalya Manavgat’ta anasınıfı öğretmeni olarak görev yapan Sevgi Toros Gazi, kendisini banka görevlisi olarak tanıtan telefon dolandırıcılarının kurbanı oldu. Multiple Skleroz (MS) hastası Sevgi öğretmen, adına kredi çekildiğini söyleyen kişilere verdiği bilgi ve onay kodu sonucu toplamda 700 bin lira dolandırıldı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde beton mikserinin altında kalan bisikletli kadın hayatını kaybetti.
Antalya’da park halindeyken yola çıkmak isteyen sürücü adayının kullandığı otomobile, arkadan gelen başka bir araç çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.
CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) gözetimindeki Andızlı Mezarlığı, çevresinde başlayan bir inşaat çalışması yüzünden adeta harabeye döndü. Mezarların tahrip edilmesi, ağaçların yok edilmesi ve iş makinelerinin kabristanı şantiyeye çevirmesi, vatandaşların tepkisini topladı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde D-400 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi yaralandı.
Antalya’da 19 yaşındaki anne ve küçük kızından 3 gündür haber alınamıyor. Nüfus cüzdanı ve cep telefonunu evde bırakarak kayıplara karışan genç kadın ve kızını bulmak için polis ekipleri çalışma başlattı.
Antalya, kısa süreli etkili olan bahar yağmuruyla da baş edemedi. Yağmurun ardından mazgalların tıkalı olması nedeniyle yollar göle döndü.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin(ABB) yanında bulunan Andızlı Mezarlığı, çevresinde başlayan inşaat çalışması nedeniyle tarumar edildi. Mezarlığın ağır tahrip edildiği olayın ardından ABB’nin sessiz kalması tepki çekti.
Antalya’da boşanma aşamasındaki eşi Fadim Temirhanoğulları’nı (52) tabanca ile 9 el ateş ederek öldüren Savaş Temirhanoğulları’nın (48) yargılandığı davanın üçüncü duruşmasında, sanıklardan Fikret İnal tutuklandı.
Manavgat ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz