YOK DAHA NELER

Lider TV ekranlarının klasiği haline gelen “Ahmet Demir ile Dobra Dobra” programının konuğu AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker oldu. Osman Başkan program boyunca teşkilat olarak bir yıl içerisinde neler yaptıklarını tek tek anlattı.

Yaklaşık bir yıl önce göreve başlamalarına rağmen çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmadıklarını, adeta gönül siyaseti yaparak Muratpaşa’da bazı dengeleri değiştirmeyi başardıklarını ifade etti.

Gerek nüfus gerekse yüzölçümü olarak Türkiye’nin birçok ilinden büyük olan Muratpaşa’da artık değişim zamanının geldiğini söyleyen Başkan Ülker bu çalışmaların meyvesini de ilk seçimlerde toplayacaklarını ifade etti.

Tabi ki iddialı olmak, bu türden konuşmalar yapmak her siyasetçinin en doğal hakkıdır. Ancak Osman Ülker ve ekibinin sahada yaptığı çalışmaları gözlemleyince de boşa konuşmadığını anlamak için müneccim olmaya da gerek yok.

Her gün bir başka mahallede yardıma koşan, vatandaşa el uzatan, insanların derdiyle dertlenen yani kısacası çalışan bir ekibin çalışmasının karşılığını alması da gayet normaldir.

Program süresi boyunca sadece yaptıklarını anlatmadı Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker. Aynı zamanda Muratpaşa Belediyesinin icraatlarını da masaya yatırdı.

Mülkiyet sorunları, imar çalışmaları, belediye arsalarının satılıp ardından imar tadilatı ile o arsalara değer katılarak alan kişilere rant kazandırıldığını, yıllardır kangren haline gelen Kırcami imar planını ve daha çok şeyi tek tek anlattı.

Osman Ülker’in program esnasında dile getirdiği bir konu vardı ki bana göre gecenin bombası idi. Eğer iddialar doğru ise ki ( Başkan Osman Ülker ellerinde örneklerinin olduğunu söyledi) yok artık denecek cinsten.

Başkan Ülker Muratpaşa Belediyesi bazı işyerlerine dört beş ayrı ruhsat verildiğini iddia etti.

Duyunca bir an afalladım.

Bir iş yeri niye tek ruhsatla yetinmez diye.

Meğer iş yerlerinin kanunen özellikle pandemi döneminde sıkıntı yaşamaması için böyle bir yola başvurdukları iddia edildi.

GARİP OLAY

İcraatlarda eksiklikler, siyasilere göre yanlış yapılanlar eyvallah da bu ruhsat olayı benim biraz garibime gitti açıkçası. Bakalım konunun muhatabı Muratpaşa’dan nasıl bir ses gelecek bekleyip görelim…