ANTALYASPOR'DA YİNE MENAJER TEHLİKESİ!

Kadroda baştan aşağı değişiklik planlayan Antalyaspor'da yoğun bir transfer çalışması yapılırken, ortaya atılan iddialar dikkat çekti. Kırmızı-Beyazlıların, tüm transferi Menajer Cenk Melih Yazıcı isimli bir menajer üzerinden yapacağı konuşulurken, Yazıcı'nın ortağının da Ersun Yanal'ın oğlu Onur Yanal olduğu iddiaları gündeme taşındı.

Sezonu Süper Lig'de 16. sırada ve Türkiye Kupası hedefine ulaşamadan tamamlayan Antalyaspor, yeni sezon öncesi kadroda önemli değişikliğe gitmeyi planlıyor. En az 10 yeni ismi renklerine bağlamayı planlayan Kırmızı-Beyazlılarda transfer sezonu öncesi dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.

Kulislerde pek çok ismin transfer için konuşulduğu Antalyaspor'da bu çalışmaların tek bir menajer üzerinden yürütülüyor olması da dedikodular arasında yerini aldı. Son yıllarda Alanyaspor'un neredeyse tüm transferlerinde etkin rol üstlenen Menajer Cenk Melih Yazıcı'nın, Antalyaspor için de çalışma yaptığı ifade ediliyor. Kırmızı-Beyazlıların yapacağı tüm transferlerde rol alması beklenen Cenk Melih Yazıcı ile ilgili olarak son yıllarda ortaya koyulan iddialar ise kafa karıştırıyor.

YANAL'IN ORTAĞI MI?

Gültekin Gencer başkanlığı döneminde kulübün pek çok transferinde tek bir menajer etkin rol oynarken, Hasan Akıncıoğlu'nun başkanlığı bıraktığı dönemde neredeyse borçsuz kalan kulüp, sonrasında ciddi bir borç yükü altına girmişti.

Yine benzer bir yöntemi uygulamaya hazırlanan Antalyaspor Yönetimi, bunun için Cenk Melih Yazıcı ile dirsek teması kurarken, genç menajerin ortakları arasından Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın oğlunun olduğu da iddia ediliyor. Yanal'ın özellikle Trabzonspor'da görev aldığı dönemde oğlu Onur Yanal'ın Cenk Melih Yazıcı ile ortaklık yaptığı iddia edilmiş, haber sitelerinde ve sosyal medyada konuyla ilgili olarak pek çok bilgi paylaşılmıştı.

TERCÜMANLIK YAPTIĞI KULÜPTEN OYUNCU GETİRDİ

Futbol dünyasına tercümanlık yaparak giriş yapan Cenk Melih Yazıcı, Ersun Yanal ile ilk olarak Eskişehirspor'da beraber çalıştı. Yanal'ın 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında görev yaptığı Eskişehirspor'da tercümanlık yapan Yazıcı, 2014 yılına kadar bu görevi üstlenirken daha sonra yönünü menajerliğe çevirdi. 2015 yılında Diego Angelo'nun Eskişehirspor'dan Antalyaspor'a transferinde aracı olan Cenk Melih Yazıcı, son yıllarda menajerlik kariyerinde hızlı bir yükseliş yaşadı.

ÖNCE ALANYA'YA ŞİMDİ ANTALYA'YA

Kırmızı-Beyazlılar, Cenk Melih Yazıcı'nın aracılığıyla bu sezon henüz resmi bir transfere imza atmazken, gündeme gelen bir isim dikkat çekti. Geçen sezonun devre arasında Cenk Melih Yazıcı aracılığı ile Kayserispor'dan Alanyaspor'a transfer olan Hasan Hüseyin Acar, 4 maçta 85 dakika şans bularak Turuncu-Yeşillilerle yollarını ayırdı. Bu gelişmelerin ardından Antalyaspor devreye girerken, deneyimli orta saha oyuncusuyla yapılan görüşmeler basına yansıyan detay olarak dikkatlerden kaçmadı.