YILMAZ'IN PLANI: AYNI SİSTEM DEVAM

Antalyaspor'da Mustafa Yılmaz'ın başkan olmasıyla sonuçlanan seçim sürecinin ardından yeni görev dağılımı merak ediliyor.

Bazı görevler için birkaç yönetim kurulu üyesinden talep geldiği öğrenilirken, Yılmaz'ın Öztürk döneminde yer alan isimlerin görevlerinde fazla bir değişikliğin yapılması beklenmiyor. Kırmızı-Beyazlılarda yeni yönetim kurulunda da yer Emin Hesapçıoğlu; mali işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi, Berkay Bahar; idari işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi, Ramazan Karabulut; taraftardan sorumlu yönetim kurulu üyesi ve Aytaç Altay da futbol şube sorumlusu olarak görev alıyordu.

KURULLAR OLUŞTURULACAK

Antalyaspor tarihinin en yüksek sayıda üyesi bulunan yönetim kurulunun başkanlığını yapacak Mustafa Yılmaz, bu avantajı farklı bir yolla kullanmayı planlıyor. Yılmaz'ın yönetim kurulunda bir göreve bir üye vermek yerine, kurul oluşturarak bir görev için birkaç kişiyi yetkilendireceği öğrenildi.

İKİ İSTİFA GELDİ

Kırmızı-Beyazlılarda yeni bir dönem başlarken, iki isimden istifa geldi. Genel Menajer Servet Çavuşoğlu ve Genel Koordinatör Süleyman Tekgül'ün, yeni yönetimle birlikte çalışmayı düşünmedikleri gerekçesiyle görevlerinden ayrıldığı öğrenildi.

SADIK ÇETİN SADAK