47 yıllık muhtar sandıkta devrildi

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi Muhtarı, 86 yaşındaki Mehmet Nurettin Eyiler’in 47 yıllık muhtarlık serüveni geçtiğimiz günkü seçimlerde sona erdi.

Antalya sandığa giderek 5 yıllık idarecilerini seçti. Kentte seçim sonuçları merakla beklenirken muhtarlık seçimleri de bir hayli çekişmelere sahne oldu. Kıyasıya rekabetin boy gösterdiği muhtarlık seçimlerinde ilkler seçime damga vurdu. Antalya'da 86 yaşındaki Mehmet Nurettin Eyiler, 39 yaşındayken mevcut muhtara kızıp aday olarak oturduğu muhtarlık 47 yıl sonra veda etti.

47 YILLIK MUHTAR DEVRİLDİ

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi eski Muhtarı 86 yaşındaki Mehmet Nurettin Eyiler'in sandıktan çıkan sonuçla 47 yıllık muhtarlık macerası noktalandı. Eyiler, muhtarlık binası önüne kendi parasıyla Atatürk büstü yaptırması ile adını duyurmuştu. 39 yaşında bir anlık öfkeyle muhtarlığa başlayan Eyiler, 47 yıl kesintisiz muhtarlık görevinde bulundu. Eyiler geçtiğimiz gün yapılan seçimde sandıkta mağlubiyete uğrayarak bir ömür verdiği muhtarlık görevinden ayrıldı.