45 YIL SONRA YENİDEN

Süper Lig'in 15. haftasında Hatayspor'u ağırlayacak Antalyaspor, rakibiyle tam 45 yıl sonra karşı karşıya gelecek. Antalya Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin başlama saati 19.00 olacak

Süper Lig'de bugün karşı karşıya gelecek Antalyaspor ile Hatayspor, tam 45 yıl sonra karşı karşıya gelecek. Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele veren Hatayspor, bu seviyede Antalyaspor'a ilk kez rakip olurken, her iki takımın son randevusu ise 1976 yılında oldu. O dönem Türkiye 2. Futbol Ligi'nde mücadele eden iki takımdan kazanan taraf Antalyaspor oldu. Rakibini 4-0 ile geçen Akrep, 45 yıl sonra bu galibiyeti tekrarlamak istiyor.

REKABETTE HATAY ÜSTÜNLÜĞÜ

Antalyaspor ile Hatayspor arasındaki rekabette konuk takımın üstünlüğü dikkat çekiyor. Bugüne kadar 12 kez karşılaşan ekiplerden Hatayspor 6 kez kazanırken, Antalyaspor ise 4 kez 3 puan sevinci yaşadı. Antalya'daki maçlarda ise Kırmızı-Beyazlıların 4-1 üstünlüğü dikkat çekiyor.

AKREP'TE 3 ÖNEMLİ EKSİK

Bu sezon sakat ve cezalı oyuncularından dolayı başı oldukça ağrıyan Antalyaspor, Hatayspor karşısında da 3 önemli isminden faydalanamayacak. Kırmızı-Beyazlılarda son oynanan Rizespor maçında bu sezonun dördüncü sarı kartlarını gören Amilton ve Veysel Sarı, cezaları sebebiyle zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Akrep'te yine Rizespor karşılaşmasında sakatlanan Adis Jahovic de Hatayspor mücadelesinde yer alamayacak.

Hakemler:  Ramazan Keleş, Samet Çavuş, Murat Şener

Antalyaspor

Boffin

Bünyamin Balcı

Naldo

Ersan Gülüm

Kudryashov

Fredy

Nuri Şahin

Gökdeniz Bayrakdar

Sidney Sam

Podolski

Orgill

Teknik Direktör: Ersun Yanal

 

Hatayspor

Munir   

Katranis   

Billong   

Pablo   

Ribeiro   

Popov   

Akintola

Traore Çıkan

Aabid   

Boupendza   

Diouf   

Teknik Direktör: Ömer Erdoğan

Saat: 19.00

Stadyum: Antalya

Yayıncı: Bein Sports

KORAY GEÇGEL