YETER ARTIK HOCAM VAZGEÇ

Son haftalarda çok kötü sonuçlar alarak hem ligin dibine doğru ilerleyen hem de kupadan elenen Alanyaspor, kendi sahasında ligin en yaşlı takımı olan ve küme düşmeme mücadelesi veren Sivasspor’a 3-0 yenildi. 


Ben fikrine aşık hocaları pek sevmem ama saygı da duyarım. Bir fikirleri vardır en azından derim bu yüzden Farioli’ye de saygı duyuyordum. Ancak kendisi bu maçla birlikte benim için iyice bitti. Çünkü artık bu fikrine aşık olmak değil bir takıntı olmuş durumda. Herkes ne demek istediğimi anladı sanırım. Artık geriden pas yaparak çıkma işini ya bıraksın ya da kapı orada çıksın gitsin bu takımın başından.


Geçtiğimiz hafta Beşiktaş’a çıkarken kaptırdığımız toplar yüzünden yenildik ve ligin en çok gol yiyen takımlarından birisiyiz. Bu durumu hoca farketmiş olmalı ve bu hafta bir şeyleri değiştirmiş olmalıydı. Peki kendisi ne yapmış, sistemi değiştireceğine hata yapan Furkan’ı yedek kulübesine çekmiş. Sistemin sorununu genç bir çocuğa keserek sorunu kapatmış mı oldu şimdi? Bu hafta da Umut hata yaptı onu da kes madem oynatma bir daha. Gerçekten sinirlerime hakim olamıyorum. Nasıl bir inattır anlayamıyorum. 


Ayrıca kaç haftadır yazıyorum hadi bu konuda inat yaptın tamam değiştirmedin peki duran top savunmamız ne olacak. Her maç duran toptan gol yiyoruz hala aynı hala aynı. Yine iki tane top kaybı ile gelen gol bir de duran top golü ile yenildik. E bunları her hafta diyoruz hala neden düzelmiyor? Ben buradan görüyorum kimse bu adama demiyor mu bunları anlamıyorum. Her maç farklı oyuncular farklı dizilişler ama aynı oyun ve kötü sonuç. Bıktık… Alanyaspor yönetimi daha ne kadar sabreder bilmiyorum ama geçen her dakika zarardır. Farioli ile acil yollar ayrılmalı. İlhan Palut var Sergen Yalçın var bir sürü iyi hoca var gelir birisi.