Yeşim Salkım ve Buket Aydın birbirine girdi

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım ve ünlü televizyoncu Buket Aydın sosyal medyada birbirlerine girdi. Sert üsluplar kullanan iki ismin kavgasına, “Bu tartışma karakolda biter” söylemlerine neden oldu. 

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım ve ünlü televizyoncu Buket Aydın sosyal medya üzerinden birbirlerine girdi.  Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek tarihinde ilk kez şampiyon olmasının ardından yaşanan kavga sosyal medyada gündem oldu.


Maç öncesi Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt ile ilgili açıklamalar yapan Buket Aydın, “Şu Ebrar Karakurt muhabbetinden ben çok sıkıldım. Siz sıkılmadınız mı? Kesin olan bir şey var çok iyi bir oyuncu. Ama her galibiyetten sonra kişisel laf sokma olayına girmemesi gerek. Yaşı daha küçük anlıyorum; üzerine gelindikçe cevap verme ihtiyacı hissediyor. Ama çok düşünmeden ve nereye gideceğini anlamadan sergilediği davranışlarla tepkileri arttırmanın ötesine geçemiyor” ifadelerini kullandı. 

“EN AZINDAN ALIN TERİYLE PARA KAZANIYOR YATAK TERİYLE DEĞİL”

Aydın bu paylaşımına Salkım’dan çok sert bir cevap geldi. Salkım, “Buket kapa çeneni artık çok ve boş konuşuyorsun. haydi herkes hesap kitap yapıp konuşacak diye bir kaide yok yeter. yaşıtlarınla herkes kendi yatak odasından sorumlu. Bilmem anlatabildim mi ?! En azından alın teriyle para kazanıyor yatak teriyle değil” cümlelerinin yer aldığı bir paylaşım yaptı.

“BEN SPOR HOCASIYLA TERLEMEDİM”

Yeşim Salkım’ın sözleri tartışmanın fitilini ateşledi. Kendisi ile ilgili söylemlere sinirlenen Buket Aydın, Yeşim Salkım’ın Hakan Uzan’ı spor hocası ile aldattığı haberin görselini sosyal medyada paylaştı. Aydın, “Ebrar’ın üzerine gidilmesini doğru bulmadığımı fevri çıkışlarının gençliğine verilmesini söylediğim tweeti bile küçük beyninizle nerelere çekmişsiniz. Övündüğü tek şey boşandığı (sepetlendiği) kocaları olan bir teyze var ona da cevabımı mahkemede vereceğim. Yatak teri alın teri falan bir şeyler saçmalamışsın. 19 yaşımdan beri çalışıyorum ama seni de anlıyorum kişi kendinden bilir işi. Ben spor hocasıyla terlemedim canlı yayındaki spot ışıkları ile terledim. Her okuduğuna inanacaksan o zaman bu haberi hatırla. Haydi iyi geceler” diye cevap verdi. 

“YAŞIN KÜÇÜK AMA MAHARETİN BÜYÜK”    

Buket Aydın’ın kendi hakkında paylaştığı haber görseli ve altına yazdığı paylaşıma Yeşim Salkım’dan cevap gecikmedi.  Salkım ise “Bak kızım ben aldatırım, boşarım senin gibi hemcinsimin kocalarına göz koymam. Evlenirim ayrılırım metres olmam, kredi kartlarımı başkaları ödemez. Eski kayınpederin Sarıgül’e sor iyi tanır beni. Hazır Erol Köse’ye de sor o da iyi bilir. Nede olsa Hakan Uzan’ın sırdaşıydı yakın ilişkilerini takip eden. Bir de seninkilerin adı belli, yazsana şuraya şu hocanın adını bende bileyim.  Hayır çok var ben de. Bekar yalnız benimkiler. Evli yok içlerinde. Ter muhabbetine gelince, kiminle ne kadar terledin ben bilemem. Üzerine alınman kimin işi iyi bildiğini gösteriyor. Sepetlenmeye gelince onu da TV yöneticilerine soralım daha doğru bilgi alırız. Yaşın küçük ama maharetin büyük” ifadelerini kullandı. 

Buket Aydın son olarak boş bir çöp kovası ve mikrofon paylaşarak, “Neyse bazıları istediğine ulaşıp sayemde gündem olduğuna göre uyuyabiliriz” ifadelerini kullandı. 

İkili arasındaki tartışma sosyal medyada da gündem olurken “Bu kavga karakolda biter” yorumlarına yol açtı. Bir çok kişi ise “Bu sözler kavgada bile söylenmez” yorumları ile ikilinin kavgasına tepki gösterdi.