YERLİ VE YABANCI ÜNLÜLERİN DÖVMECİSİ

Antalya'nın Alanya ilçesinde kurulan ve dünyanın ilk franchise dövme markası olarak birçok ülkede hizmet veren Cleopatra Ink, dövme tutkunu ünlülerin de en çok tercih ettiği marka oldu. Aralarında Pascal Nouma, Hande Yener, Işın Karaca ve Reymen gibi ünlülerin de bulunduğu birçok isim Cleopatra Ink stüdyolarında dövme yaptırdı.

Kuruluşunu 2014 yılında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapan ve dünya çapında ödüller alarak büyük bir marka haline gelen Cleopatra Ink, franchise sistemiyle kısa sürede dünyanın en büyük dövme markası oldu. Pandemiye rağmen büyüyen marka, 9 ülkede 50 stüdyosuyla hizmet verirken, 10'uncu stüdyosunu ise Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles eyaletinde açma kararı aldı. Aynı şekilde Avrupa'da da büyük talep gören Cleopatra Ink, Alman yatırımcılarla Almanya'da şube sayısının ve hizmet ağının genişletilmesi amacıyla ilk olarak 3 milyon euroluk distribütörlük anlaşmasını imzaladı. Anlaşma gereği, yapılacak olan distribütörlük çalışmasıyla Almanya'da 3 yıl içinde şube sayısını 100'e çıkararak ülke ekonomisine de 10 milyon Euro girdi sağlamayı hedefliyor.

TÜRKİYE VE DÜNYADA TANINAN BİRÇOK İSİM DÖVME YAPTIRDI

Yapılan yatırımlarla adını tüm ülkelerde duyuran Cleopatra Ink, yerli ve yabancı ünlülerin de uğrak yeri oldu. Bünyesinde dünya çapında ödülleri olan birçok dövme sanatçısı barındıran marka Türkiye'den dövme tutkunu birçok ünlünün değişmez adresi oldu. Aralarında Pascal Nouma, Hande Yener, Işın Karaca, Reymen, Yonca Evcimik, Ömür Gedik, Kerimcan Durmaz, Ece Erken, Cihangir Ceyhan, Velet, Tugay Kerimoğlu, Ali Güven gibi ünlülerin yanı sıra birçok sosyal medya fenomeni de Cleopatra Ink dövme stüdyolarını tercih etti. Ayrıca yurt dışından da çok sayıda ünlüyü ağırlayan Cleopatra Ink, son olarak Ayo & Teo olarak bilinen ABD'li ünlü şarkıcılar Ayleo Bowles ve Mateo Bowles'e dövme yaptı.

'DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLERDEN TALEP VAR'

Yakaladıkları başarılı grafikten dolayı mutlu olduklarını belirten Cleopatra Ink Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Karadere, "Markamızın bilinirliği arttıkça sanat ve spor camiasından çok büyük talep almaya başladık. Hatta bu sektörde çok farklı noktalara geldik. Birçok ülkede stüdyolarımız açıldı. İnsanlar artık bizi evlerine bile davet etmeye başladı. Birçok futbolcunun evlerine gidip dövmelerini orada yapıyoruz. Yurt dışında çok güzel gelişmeler oluyor. Özellikle de ABD'de. En kısa zamanda ABD'ye gideceğiz. İsmini şu an vermek istemiyorum ama ABD'li ünlü bir sanatçıya evinde dövme yapacağız. Bu tabii ki bizi çok mutlu ediyor. Cleopatra Ink bir Türk markası. Birçok ülkeye yayıldık, yayılmaya da devam ediyoruz. Ünlü insanlardan bu talepler de gelince bu bizi daha çok şevklendiriyor ve gururlandırıyor. Bunun için de her gün mücadelemizi veriyor, çalışmaya devam ediyoruz. Pandemide bile sabahtan akşama kadar çalışarak işimizi severek yapıyor, koşturuyoruz. Bu bence ülkemizin reklamı için çok güzel bir olay" dedi.

DHA