YENİLERİN 3'Ü YOLCU

Transfer sezonunda 12 futbolcuyu kadrosuna dahil eden Antalyaspor'da kadroya yeni dahil olan isimler de sallantıda. RSV Meinerzhagen'den transfer edilen Sven Wurm ile yollarını ayıran Kırmızı-Beyazlıların aynı takımdan gelen Alessandro Tomasello ve Ersin Zehir'le de vedalaşabilir. Mert Yılmaz'ın ise takımda kalacağı öğrenildi.

Transfer sezonunun hızlı takımı Antalyaspor, bugüne kadar kadrosuna 12 futbolcuyu dahil ederken, çalışmalarını golcü transferiyle sonlandırmanın hesabını yapıyor. Geçen sezon kadroda bulunan 8 futbolcuyla yollarını ayıran Kırmızı-Beyazlılarda bu kervana yeni transferlerden de katılanlar olacak gibi görünüyor. Almanya 5. Lig takımlarından RSV Meinerzhagen'den transfer edilen Sven Wurm ile resmen yollarını ayıran Akrep'te iki isim daha ayrılık aşamasına geldi.

KARAR ERSUN YANAL'IN

Sven Wurm ile birlikte RSV Meinerzhagen'den gelen Alessandro Tomasello ayrılık kararı alınabilecek ilk futbolcu olabilir. Ruud Boffin, Diego Sousa, Naldo, Fedor Kudriashov, Sherel Floranus, Fredy Ribeiro, Deni Milosevic, Andrea Poli, Paul Mukairu, Amilton Minervino, Musa Mohamed, Houssam Ghacha, Haji Wright ve Alessandro Tomasello'yu kadrosunda bulunduran Antalyaspor'da yabancı kontenjanı dolu durumda. Golcü transferi yapılması halinde 1 oyuncunun dışarı çıkması gerekirken, bu konuda en güçlü aday olarak Tomasello görünüyor. Bu konudaki kararı ise Teknik Direktör Ersun Yanal'ın vereceği ifade edildi.

ERSİN ZEHİR DE GİDEBİLİR

Antalyaspor'da yolların ayrılamabileceği diğer futbolcu ise Ersin Zehir... Alman ekibi St. Pauli'den transfer edilen 23 yaşındaki futbolcunun, orta sahadaki yoğunluk sebebiyle kiralık olarak takımdan gönderilebileceği ifade edildi. Daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gönderilmesi planlanan Ersin Zehir de transfere sıcak bakıyor.

MERT YILMAZ KALIYOR

Yurtiçi ve yurtdışında pek çok takım tarafından takip edilen Mert Yılmaz için de Teknik Direktör Ersun Yanal kararını verdi. Kiralık olarak takımdan gönderilebileceği belirtilen genç futbolcunun takımda kalması istendi. Yanal'ın talebi doğrultusunda gelen teklifler reddedilirken, 23 yaşındaki futbolcu savunmanın sağında rekabete girecek isimlerden birisi olacak.