YENİDEN DOĞDU

Sezona kötü başlayan Alanyaspor'da transfer döneminin son günlerinde Galatasaray'dan kiralanan Emre Akbaba, Turuncu-Yeşillilerde adeta yeniden doğdu. 29 yaşındaki futbolcu, Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın vazgeçilmezi olurken, oynadığı maçlarda henüz yenilgi görmedi. Ortaya koyduğu performansla birlikte bonservisinin alınması da gündeme geldi.

SADIK ÇETİN SADAK

Alanyaspor kariyerine 2013 yılında TFF 2. Lig'de başlayan Emre Akbaba, 2018 yılında transfer olduğu Galatasaray'dan 3 sene sonra evine geri dönerek, adeta yeniden doğdu. Sarı-Kırmızılılarda yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bir türlü istikrarı sağlayamayan Emre Akbaba, 3. Alanyaspor serüveninde de parmak ısırtmaya devam ediyor. Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın vazgeçilmezi olan 29 yaşındaki futbolcu, tüm karşılaşmalara ilk 11'de başlarken, bu sezon sahaya çıktığı hiçbir maçta yenilgi yüzü görmedi.

YÜZDE 85 PAS BAŞARI ORANI

Geçtiğimiz sezonki Salih Uçan'ın rolünü üstlenen Emre Akbaba, forma giydiği 6 maçta gol atamazken, 2 kez arkadaşlarına asist yaptı. Skora fazla etki etmese de ortaya koyduğu performansla beğeni kazanan başarılı futbolcu, maç başına 1.3 şut ortalaması yakaladı. 527 dakika oyunda kalan Emre Akbaba, pas başarı oranını yüzde 85'te tuttu.

BONSERVİSİ İSTENİYOR

Maç başına 88 dakika oyunda kalan Emre Akbaba'nın bonservisinin de alınması gündeme geldi. Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın bu transfer için devreye girdiği ve önemli yol aldığı da gelen haber arasında yer aldı.