YENİ YILDIZ ADAYI ANTALYA'DA

Afrika'dan Paul Mukairu'yu çıkararak dikkat çeken Antalyaspor, gelecek vaat eden bir ismi daha şehre getirdi. Gana takımlarından Pacific Heroes'ta forma giyen Christian Amoateng Denteh, U19 takımında çalışmalara başladı

Kadrosunda Bünyamin Balcı, Doğukan Sinik, Mert Yılmaz, Omar Imeri, Ali Eren İyican, Gökdeniz Bayrakdar gibi gelecek vaat eden isimleri barındıran Antalyaspor, Paul Mukairu'dan sonra Afrika'dan bir yıldız adayını daha bünyesine katıyor. Önceki sezon gelen ve Anderlecht'e satın alma opsiyonuyla kiralanan Mukairu'nun ardından şimdi de Gana takımlarından Pacific Heroes'ta forma giyen Christian Amoateng Denteh, denenmek üzere şehre getirildi. Hayatında ilk kez Gana dışına çıkan 2002 doğumlu futbolcu, tıpkı Paul Mukairu gibi ilk olarak U19 takımıyla çalışmalara başladı.

"İLERİDE HERKES O'NU TANIYAYACAK"

Bir dönem Antalyaspor'da görev alan Teknik Direktörü Ümit Turmuş'un Pacific Heroes'tan eski öğrencisi olan Christian Amoateng Denteh'ten beklentisi büyük. 18 yaşındaki futbolcunun çok yetenekli olduğunu söyleyen Turmuş, "Umarım ileride herkes onu tanıyacak. Müthiş bir oyuncu. Yetenekli, kaleye dik giden, gol atan ve attıran bir futbolcu" diye belirtti.

KORAY GEÇGEL