YENİ SEZON YENİ HEDEFLER

10 yıl sonra 3. Lig’de şehri temsil etmeye hazırlanan Kepez Belediyespor’da heyecan dorukta. 3 Eylül’de kapılarını taraftarına yeniden açacak Hasan Doğan Stadyum’unda hummalı bir çalışma devam ederken, transferler de büyük ölçüde tamamlandı.

Futbolun yanı sıra pek çok amatör branşı da bünyesinde barındıran Kepez’in son yıllarda ortaya koyduğu başarıları yerinde görmek için Başkan Hakan Çatal’ı ziyaret ettim. Geçen sezon Lider Haber ekranlarında verdiği tüm sözleri yerine getirmenin rahatlığıyla yine yüzleri gülümsetecek ve hedef büyütecek yeni projelerden bahsetti. Bunların içerisinde en fazla dikkatimi çeken ise kızlara yapılan ayrıcalık oldu. Kız takımlarına önemli bir gönül yatırımı yapan Hakan Çatal başkanlığındaki Kepez Belediyespor, ilçedeki kızlarla büyük hedefler belirlemiş görünüyor. Antalya 07 Basketbol’un Ankara’dan bir şirkete satılmasıyla birlikte Antalya’daki tek kadın basketbol takımını bünyesinde barındırma özelliğini taşıyan Kepez, bir anlamda çatı kulüp oldu.

Hentbolda da yavaş ama emin adımlarla ilerleyen Kepez’in birkaç sene içerisinde Süper Lig’i zorlayan bir takıma ulaşması da sürpriz olmaz. Hem de kendi alt yapısıyla…

Tabii bunları hayata geçirmek için tesis ve iyi bir de ekip şart. Bu anlamda da Kepez yıllardır öne çıkan kulüplerden birisi.

Hakan Başkan’ın yanından ayrıldıktan sonra Turgut Özal Spor Salonu’na geçtim. Ziyaret ettiğim saatlerde devam eden basketbol ve voleybol antrenmanlarında yaşları belki de 7-8 olan spor aşığı gençlerin özveriyle çalışması, ailelerinin tribünlerde onları takip etmesi çok güzel görüntüleri ortaya çıkardı.

Aynı zamanda Kepez’in genç ve dinamik antrenörlerinin çalışma azmini de görünce Hakan Çatal’ın hedeflerini her geçen gün nasıl artırdığını ve sonuca ulaştığını anlamak çok da zor olmadı.