Yeni sevgililer turne dönüşü görüntülendi
Dilan Çiçek Deniz, “Amadeus” oyunuyla Ankara’da seyirci karşısına çıktı. Sevgilisi Mert Yazıcıoğlu, ünlü oyuncuyu başkentte yalnız bırakmadı.

Dilan Çiçek Deniz, “Amadeus” oyunuyla Ankara’da seyirci karşısına çıktı. Sevgilisi Mert Yazıcıoğlu, ünlü oyuncuyu başkentte yalnız bırakmadı.
ANKARA’DA SAHNELENDİ
Dilan Çiçek Deniz’in başrollerini Selçuk Yöntem ve Tansu
Biçer’le paylaştığı “Amadeus” oyunu Ankara’da seyirciyle buluştu. Oyun, 5-6-7
Nisan’da ATO Congresium’da sahnelendi. ‘Constanze’ rolünü canlandıran Dilan
Çiçek Deniz, başkente yeni sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’yla birlikte gitti.
BİRLİKTE DÖNDÜLER
Sevgililer İstanbul’a önceki akşam döndü. İstanbul
Havalimanı’nda görüntülenen çiftten Dilan Çiçek Deniz, sorular üzerine “Çok
güzel geçti oyun” demekle yetindi. Mert Yazıcıoğlu da “Oyunu oynadılar,
geldiler” diyerek güldü. Yazıcıoğlu, “Sizin bir tiyatro projeniz var mı?”
sorusuna ise “Yok, ben izleyiciyim şu an” yanıtını verdi.
İlk kez geçen ay birlikte görüntülenen Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu önceki gün de havaalanında objektife yansıdı.
Antalya, bu yıl 9’uncusu düzenlenen Future Fashion Faces World yarışmasına ev sahipliği yaptı. Etkinlikte 14 ülkeden 35 profesyonel model podyuma çıktı. Fashion Faces World’ün bu yılki birincisi ise Bosna Hersekli model Leonarda Tomic oldu.
Antalya iş dünyasının tanınmış isimlerinden Uğur Çelik ile İrem Şahin, düzenlenen rüya gibi bir düğün ile hayatlarını birleştirdi. Çift, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen törende dünya evine girdi.
“Kahtalı Mıçe” olarak tanınan ses sanatçısı Mustafa Kahtalı, Antalya'da 74 yaşında yaşamını yitirdi.
Şarkıcı Latif Doğan, Antalya'daki Adıyamanlı hemşehrilerini ziyaret etti.
İngiltere'nin başkenti Londra'da kaza geçiren Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Hülya Koçyiğit, 2 saat boyunca ambulans bekledi. Koçyiğit, “Türkiye'deki sağlık sisteminin ne kadar iyi olduğunu bir kez daha yaşayarak gördüm. Yattığım yerde tam 2 saat ambulansın gelmesini bekledim” ifadelerini kullandı.
Lider Medya Grubunun Haber Koordinatörü İbrahim Okumamış dede olmanın sevincini yaşadı. Okumamış’ın kızı Hilal Akkaya bir kız çocuğu dünyaya getirdi.
Antalya Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni ve Mehmet Özgür bir filime daha adını yazdırdı.
TRT Haber Antalya muhabirlerinden Furkan Yazıcı, öğretmen Meltem Eroğlu ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımını attı. Çiftin nişan yüzüğünü AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş kesti.
Tedavi gördüğü hastanede vefat eden ses sanatçısı, besteci, söz yazarı ve sinema oyuncusu Ferdi Tayfur'un cenaze törenine ilişkin detaylar belli oldu.
Antalya’da tedavisi süren Ferdi Tayfur’dan sağlık durumu hakkında açıklama geldi. Doktoruna teşekkür eden Tayfur, “Ben çok iyiyim” diye konuştu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz