YENİ CHP ''ANARŞİ'' PEŞİNDE…

Sözde eğitim duyarı kasan; eğitime, öğrenciye ve öğretmene değer veren özgürlük savaşçıları(!)  Sandıkta kazanmış bir iktidar var. Milletin kabulüne, teveccühüne mazhar olmuş, sen istesen de istemesen de...  Toplumda konuşulanlar, müspet işler deruhte edenlere karşı hep fitneye/fesat başvurmuşlardır.

Bir icraatı, bir kamusal faaliyeti siyasi kriterler ve etik değerler bağlamında değerlendirmeleri gerekirken fesatlık yapıp saptırmalarla ülkeyi kaosa sürüklemekten asla imtina etmemişlerdir; “irtica”, “askerin rahatsızlığı”, “cumhuriyet elden gidiyor”, “vatan satılıyor” “gezi olayları’’, ağaç kesildi. “Rektör ataması” retoriği yegâne savları olmuştur. Artık bilmeliler ki halkımızın bunların dillendirdiklerine karnı toktur, hiç inandırıcılıkları kalmamıştır.  

Toplum çoğunluğu bunu dillendirirken, HDPKK'nın vagonuna binenler şunu bilmiyor mu? Sokak ''ANARŞİ '' yolu yanlıştır. AK Parti buradan güçlenerek çıkacaktır. Yeni CHP sayesinde bunu özellikle not edin.  

Son günlerde sokak eylemlerine yönelenleri, buna destek verenleri, tarih ve bu millet af etmeyecektir. Seçimle gelen seçimle sandıkla gider. Bunu bir türlü kabullenemediler algısı topluma yerleşmiştir.

Son günlerde sokak eylemlerine yönelenleri tarih ve bu millet af etmeyecektir. Seçimle gelen seçimle sandıkla gider.  Sokaktan medet ummak, üstelik terör iltisaklı kişiler ile...

Ben açık söyleyeyim, "DEVLETİMİN VE POLİSİMİN YANINDAYIM” bu böyle biline!

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a, “Türkiye’nin evlatlarını serbest bırak” diyor.

Sayın Kılıçdaroğlu! İfade ettiklerinizin içinde, 79 tanesi DHKP-C, TKP-ML ve PKK terör örgütü üyesi olduğunu açıkladı. Gözaltına alınan 108 Kişinin 101’i öğrenci dahi değil. Peki Kılıçdaroğlu, bu durumda, çağrınız kalan yedi öğrenci için mi?  Yoksa çağrınıza örgüt de dahil mi?  

Umarız ki, malumat sahibi olsalar da irfandan hiç nasiplenmemiş bu ehl-i fitne/fesat güruhu hakikate gözlerini kapatmaktan vazgeçerler ve zulümlerini terk edip adalete rücu ederler.

Değilse bu halleri muhaldir, her dönemde ülkenin huzurunu bozmaya matuf fitnelerinin kaynaklık ettiği senaryolardan kotarılan filmler son derece berbattır. Biz bu filmleri çok gördük, hiç de hazzetmiyoruz. Kalın Sağlıcakla...